Melih sonuçtan hiç memnun değil

Viev Mobilya Gelemeyen Servis Sorunu

07 Ağustos 2023 22:30

2020 Yılında Ankara siteler mevkisinde 2 adet mağazası bulunan Viev mobilya isimli mağazadan evimin oturma odası, salon, yatak odası takımlarını aldım. 1. Yılın sonunda gardırop kapağının fren sisteminde arıza oluştu. Servisi aradım. Fotoğraf istediler. Gönderdim, fiyat talep ettim. Ustanın gelip görmesi gerektiğini söylediler. 1 ay geçti ne gelen var ne giden. Ardından gıcırtı sesi bir türlü kesilmeyen bazamın bir çaresine baksınlar diye aradım görüştüm. Fakat yine usta gelip tespit yapacak dediler. Nasıl bir usta ise mağazalarına 1 km mesafede bulunan evime aylardır gelemediler. En son kendim ayaklarına gittim. Şikayetimi dile getirdim. Servisin ilgilenmediğini söyledim. Serviste bulunan benim görüştüm kişinin işten ayrıldığını söylediler. Neyse yeni başlayan personelin numarasını verdiler. Aciliyet belirttik. Özür dilediler. En kısa sürede halledeceklerini söylediler. Üzerinden 2 hafta geçti yine ne gelen var ne giden. En son WhatsApp üzerinden bu saatte sonra kimse gelmesin istemiyorum dedim. Efendim 15 iş günü içinde geliyor ustalarımız dediler. 2 aydır gelmeyen usta 15 iş günü içinde nasıl gelecek dedim. Kesinlikle ben servis talep etmiyorum ve sizi şikayet edeceğim diyerek mağduriyetimi buralara kadar taşıdım. Ben buradan ürün aldım. Arkasında durmadılar. Servis sıfır, sıfır, sıfır. Hizmet yok. Kendi siteler mağazalarından benim evime 1 km mesafeye gelemeyen servis maalesef ki sitlerde iki mağaza işletiyor.

Allah kimseyi bunların eline düşürmesin. Kendi imkanlarım ile bazamı da gardırop fren sistemimi yaptım. 2 aylık mağduriyetim ile kalmış oldum.

Viev mobilya benim için bitmiştir.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Viev Mobilya'dan Aldığım Ürünlerde Sürekli Sorun Yaşıyorum: Hayal Kırıklığı

Eksik Ve Kırık Parçalı Gardırop Teslimatı, Yetersiz Müşteri Hizmeti
Sema sonucu yetersiz buldu

03 Temmuz 2023 18:09
Vivense Çok Geç Ve Eksik Ürün Teslimatı
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2025 13:38
viev-mobilya-siparisimde-eksik-ve-kusurlu-urunler-cozulmuyor-7.jpg
viev-mobilya-siparisimde-eksik-ve-kusurlu-urunler-cozulmuyor-6.jpg
viev-mobilya-siparisimde-eksik-ve-kusurlu-urunler-cozulmuyor-5.jpg
viev-mobilya-siparisimde-eksik-ve-kusurlu-urunler-cozulmuyor-4.jpg
viev-mobilya-siparisimde-eksik-ve-kusurlu-urunler-cozulmuyor-3.jpg
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
11 Şubat 2025 10:07