Yeni Satın Aldığım Viessmann Klima Soğutma Yapmıyor.

Yeni Satın Aldığım Viessmann Klima Soğutma Yapmıyor.
Fatih
24 Haziran 2024 13:574.021

18.000 BTU OSW2046MEN2 model numaralı ve 7955924240000605 seri numaralı klimayı satın aldım. 24.04.2024 tarihinde kurulum gerçekleştirildi. Havaların sıcak olması nedeniyle yaklaşık 1 haftadır kullanmaya başladım. İlk günden bu yana klimayı 16 derecede çalıştırsam dahi oda sıcaklığı 30 derece altına düşmüyor. Klimayı 22, 24, 18, 16 derecelerde defalarca denedim. Dış ünite fanının sıcak üflemesi gerekirken fan aksine serin üflüyor.

Montaj esnasında klima açıldı. Yaklaşık 3-4 dakika çalıştırılıp kapatıldı. Servis formunda olması gereken (formda hanesi var) herhangi bir ölçüm değeri ölçülmedi ve forma işlenmedi.

Montaj esnasında dış ünitenin ince borusunu fazla bükerek monte ettiler. Montaj esnasında yapan servis personeline "Yalıtımı kaldırıp kontrol eder misiniz? Boruyu çok eğdiniz, çatlamış ya da daralmış olabilir" dediğimde borunun esnek olduğunu, herhangi bir şey olmayacağını söylediler.

Genel merkezden servis talebinde bulunduğumda Haziran ayı sonuna servis hizmeti verilebileceğini (yaklaşık 15 gün) ve çok yoğun olduklarını bildirdiler. Görüştüğüm yetkili.

24 Haziran 2024 14:09 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Fahrettin
Fahrettin
23 Ağustos 2024 15:46

Anlattıklarınızın birebirini şu anda ben yaşıyorum servis geldi sorun yok deyip gittiler inşallah yardımcı olacaklar

Viessmann Servisinde Yaşanan Sorun: Boşa Harcanan 9600 TL

Adem
11 Ocak 2025 12:423.855

07.01.2025 tarihinde kombimizden gelen sıcak musluk suyunun kısa bir süre sonra soğuması nedeniyle Konya yetkili Viessma...

Viessmann Servisinde Yaşanan Sorun: Boşa Harcanan 9600 TL
1 Yorum

Viessmann Isı Servisinden Gelen Hayal Kırıklığı!

İlyas
27 Ekim 2024 05:531.991

Viessmann marka kombim arızalandı. Öncelikle Van'daki servisi aradım ve durumu izah ettim. Kendisi adresime kadar tüm bi...

Tümünü Gör
Viessmann Vitodens Trend Kombi Kronik Hortum Patlama Sorunu

Viessmann VitodensTrend Kombi Kronik Hortum Patlama Sorunu

Cemil
Viessmann Vitodens Kombi Şikayeti

Viessmann VitodensKombi Şikayeti

Batuhan
Viessmann Isı Erbaa Yetkili Servisinden Şikayetçiyim!

Viessmann Isı ErbaaYetkili Servisinden Şikayetçiyim!

İrem
Viessmann Kombi Su Damlatıyor