Ece sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi Ve Erçağ Teknik Servis Arasındaki İletişimsizlik

Viessmann Kombi Ve Erçağ Teknik Servis Arasındaki İletişimsizlik
18 Kasım 2023 12:57

15.11.23 tarihinde Viessmann kombi servisi evime kombiyi yerleştirdi ve doğalgaz açıldı. Kombiyi kullanıma açmaları için yeniden randevu oluşturuldu ve talep numarası verildi: 303499203. En geç 48 saat içinde eve gelinip kombinin açılacağı söylendi. Kombinin bağlandığı gün ve bir sonraki gün merkezi arayıp ne zaman gelecekleri hakkında bilgi almaya çalıştık. Bize bugün veya yarın gelinecek merak etmeyen gibi cevaplar verildi. 18.11.23 tarihinde 3 günün sonunda tekrar aradığımda sistemdeki telefon numaranız yanlış ve bizde adresiniz yok denildi. 16.11.23te bizi aradıklarını ve ulaşamadıklarını söylediler. Söyledikleri numara bize ait değildi. Yetkili servisi defalarca aradık ve bize bu bilgi asla verilmedi. Pazartesi günü geleceklerini ancak boşluk olursa randevu iptali olursa bugün gelebileceklerini söylediler. Olmadığı söylenen telefon numarası üzerinden bize ulaşılıp talep numarası tarafımıza iletilmişti. Ve olmayan adrese gelinip kombi bağlanmıştı. Viessmann genel servisi ve İzmir Erçağ teknik servisi arasındaki yanlış iletişim nedeniyle numaramız ve adresimiz kayboluyor. Kasım ayında kombimiz bağlanmıyor ve kış aylarında biz soğuk evde oturup buz gibi suyla duş almak zorunda kalıyoruz. Ve servisin hatası nedeniyle 2 gün daha bekleyin deniliyor. Eğer hata olduysa bu bariz bir şekilde karşı taraf kaynaklı ve mağdur olan taraf müşterileri olarak biziz. İşlerini dikkatli yapmayan ve hatalarını telafi edemeyen bu firmadan ve teknik servisten şikayetçiyim.

18 Kasım 2023 15:24 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Ece
Ece
18 Kasım 2023 23:32

Tarafıma dönüş yapıldı ancak mağduriyetim giderilmedi. Sadece haklısınız deniyor ancak çözüm sunulmuyor. Herkes hatayı birbirine atıyor. Çok pişmanım bu firma ile anlaştığım için.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Kombi Gaz Valfi Fiyatlandırmasında Şeffaflık Sorunu

31 Ekim 2024 11:56
Velat sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2024 18:01
"Teşekkür ederim sorun hızlı bir şekilde çözüldü"

28 Kasım 2023 11:50

09 Ağustos 2023 21:21