Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Kombi Gaz Valfi Fiyatlandırmasında Şeffaflık Sorunu

31 Ekim 2024 11:56

Kombimizin gaz valfi bozulmuş, gelip baktılar ve yenisini yaklaşık 18.000₺'ye takabileceklerini söylediler. İnternetten kontrol ederek ilgili kombi için 3.000-4.000₺'ye modeller buldum. Bunun üzerine teknik servisi arayıp ürünün modelini ve seri numarasını istedim. Ürünün modelinin olmadığını, sadece kodu söyleyebileceklerini belirttiler. Verdikleri kod üzerinden internette bir şey bulamayınca Viessmann Türkiye'yi aradım. Durumu anlattım, beni teknik ekibe bağladılar. Teknik ekipte konuştuğum kişi bana fiyatın normal olduğunu, 17 bin küsur tuttuğunu söyledi. Ben alacağım ürünün adını ve modelini öğrenmek istedim. Bu bilgiyi verilmediğini, sadece kod olduğunu aktardı. Bir müşteri olarak durumdan rahatsız olduğumu, 18.000₺ vermemi istenilen ürünün adını ve modelini öğrenmemin en doğal hakkım olduğunu söylerken (asla yüksek olmayan normal bir ses tonu ile) karşımda ki şahıs kendisini müşteri, beni müşteri temsilcisi zannetti ve üslupsuzca 'Beyefendi, anlamıyor musunuz? ' diyerek hem ses tonu ile hem de kullandığı kelimelerle bir anda müşteri kendisini zannetti. Ben de müşteri temsilcisi olarak kendisini sakinleştirdim ve şikayet edeceğimi aktardım. Şimdi Viessmann'dan aşağıdaki taleplerime cevap istiyorum.

1- Bana servis ücreti dahil toplam yaklaşık 18.000₺ olarak satmak istediğiniz ürünün marka ve modelini öğrenmek istiyorum. Ürün kodunuz 7831914.

2- o telefon görüşmesinin dinletilerek, teknik serviste olan elemanın telefonu açmaya yetkisi ve bilgisi varsa biraz da iletişim eğitimi vermenizi öneriyorum. Kalite ekibiniz takıldığı noktalar olursa çağrıyı dinlerken destek olabilirim.

Not: Durumun evime gelen teknik servis ile ilgisi bulunmuyor. Ben bana verilen fiyatı araştırmak istedim sadece. Dolayısıyla onlardan aldığım hizmetten memnunum.

31 Ekim 2024 13:53 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın müşterimiz; Kayıtlarınıza ulaşabilmek için cihaz seri numarasını yazmanızı ve size bırakılmış olan yetkili servis formunu sisteme yüklemenizi, servis formu yok ise servisin iletişim numarası firma adını iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

31 Ekim 2024 21:15

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

Yasin
Yasin
07 Kasım 2024 08:30

Dönüş yapılmamasından ve ilgisizliğinizden dolayı teşekkür ederim. Kayıtlı görüşmeyi dinleyerek en azından dönüş sağlayabilirdiniz. Neyse Kullanılan gaz Valfini buldum. KDV ve işçilik dahil 4500 ₺ ye yaptırdım. Viensman ne istiyor 18000₺ bende şu an Tek eksiği Viessmann garantisi. Bir ürünün garantisi kendisinden 3 kat daha pahalı nasıl olur. Daha şu taleplere ilgi göstermeyen bir kurumun garantisine de pek güvenemedim. Yarın Allah bilir hangi sebeple o garantiyi kullandırtmayacaklardı.

28 Kasım 2023 11:50
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 08:18
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombi: Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

19 Kasım 2024 15:22

06 Kasım 2024 10:23
Şuayb sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sorununda Yanlış Teşhis Ve Ekstra Maliyet

08 Aralık 2024 00:48