Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Dış Ünite Gürültü Sesi

08 Ağustos 2024 22:36

Viessmann 2032 klima aldım, montajını yaptılar ama vakumlama az mı oldu, nasıl bir şey anlamadım. En düşük fan seviyesinde bile acayip ses çıkarıyor. Doğru düzgün üst seviye fanda bile açamadım. Aradım, geldiler, normal dediler. Komşular rahatsız oluyor. Aldığıma pişman oldum. Fanında çok rahatsız edici ses geliyor, duvarı titretiyor resmen. Böyle bir hizmet yok, çok yazık.

08 Ağustos 2024 22:24

Viessmann vitoclima 2032 12000 BTU klima aldım gelip kurulumu yaptılar artık vakumlama mi az yaptılar neyden bilmiyorum ama dış ünite acayip rahatsız edici bir ses çıkarıyor en düşük fan seviyesinde bile rahatsız ediyor internette baktığımda aynı ürüne çok sessiz diye bahsediyorlar. Dış ünite fanı acayip ses çıkarıyor arıza bildirimi yaptım gelip bakıp sorun yok demişler video çekin öyle gelelim demişler. Ama videoda çok belli etmiyor. Yeni sıfır aldığım ürün bu kadar ses çıkarmaması gerekiyor. Lütfen vakumla v. B hepsine bakma şansımız var mı yeteri kadar vakum yapılmış mi sorun nerede gerçekten açamıyorum millet rahatsız oluyor

08 Ağustos 2024 22:47 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

Viessmann Klima İle Sürekli Sorun Yaşıyorum!

20 Haziran 2024 10:36

Viessmann Klimada Titreşim Sorunu Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti