Vatan Hastanesi Çorlu Kendi Başıma Doğum Yaptım!

11 Aralık 2023 02:58

Yenidoğan'da ödüllü bir hastane olmasına rağmen nöbetçi kadın doğum uzmanı bulunmuyor! Bu özel hastanede O**** Bey'in tavsiyesiyle 29.07.2023 tarihinde gece 01.50'de doğumum başladığı sırada yatış yaptım. Ebeler, açılmamı ölçemediler ve doktorun yarım saat uzakta olduğunu, aradığımız gibi geleceğini söylediler. Ben doğumun başladığını söylüyorum, ebeler ise 'Kendini tut, ıkınma, doktor yolda' diyorlar. Ağlıyorum ve 'Nöbetçi kadın doğum yok mu?' diye soruyorum; yokmuş. Ve tabii ki doktor doğuma yetişemedi. Ben hasta yatağında kendi başıma doğum yaptım. Oradaki ebelerin yanlış yönlendirmesi yüzünden bebeğime ya da bana bir şey olabilirdi. Peki nöbetçi doktor olmadığı halde ben kendi kendime yaptığım doğum için neden hastaneye bu kadar para ödedim ve neden kimse bir açıklama dahi yapmadı? Üstelik psikolojim bozuldu, 4 ay oldu ve ben hâlâ toparlanamadım. Bu sebeple, başka birinin başına benim yaşadığım olayın gelmemesi adına hem buraya hem de CİMER'e şikayette bulunacağım. Hatta ileri gidip bunu mahkemeye de taşıyacağım. Belki de birileri sustuğu için benim başıma bu olay geldi ve psikolojim bozuldu. Emzirmem gerekirken ilaç kullanmam gerekiyor; bunların hepsi yüzünden.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 21:22
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 12:25

Doğumda Doktorun Geç Gelmesi Ve İhmalkarlık Yaşadım

04 Ağustos 2025 00:55
dogumda-doktorun-gec-gelmesi-ve-ihmalkarlik-yasadim-2.jpg
dogumda-doktorun-gec-gelmesi-ve-ihmalkarlik-yasadim-1.jpg
Bedriye sonuçtan hiç memnun değil

Sezaryen Doğumda İlgisiz Ve Saygısız Anestezi Doktoru Deneyimi

30 Temmuz 2025 12:43