Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Hastanesi Çorlu Ameliyat Tarihi Belirsizliği Ve İletişim Sorunu!

27 Kasım 2024 11:52

23.11.2024 tarihinde oğlumu Özel Çorlu Vatan Hastanesi KBB bölümüne geniz Eti şüphesi ile muayene götürdüm. Doktor muayenesi ve tomografi sonucunda Op. Dr. *** *** *** tarafından oğlumun geniz etinin büyük olduğu ve ameliyat yapılarak tedavi edileceği ifade edildi. Doktora ne zaman ameliyat olabileceğini sorduk ve doktor bize 27-29 Kasım 2024 tarihlerini kastederek çarşamba, perşembe, cuma günlerinin müsait olduğunu söyledi ve ameliyat tarihi için hasta yatış çıkış birimine gidip fiyat alıp daha sonra tekrar yanına gelmemizi söyledi. Hasta yatış çıkış birimine gidip Malul Gazi olduğumu beyan edip oğlumun ameliyat olacağını söyledim. Bu birimde çalışan personel hastane yönetimi ile görüşüp bize dönüş yapacağını söyledi. Hastane yönetiminin cevabını beklemek için bekleme salonuna geçtik. Daha sonra hasta yatış çıkış biriminde çalışan personel tarafından çağrıldığımızda benim Malul Gazi olduğum ve ameliyat ücreti ödemeyeceğimi, ama şu an bahsi geçen doktorun programının çok yoğun olduğu için randevu verip veremeyeceğini kendisinden öğrenmemi istediklerini beyan ettiler. Daha sonra tekrar doktorun yanına gidip kendisine durumu açıkladıktan sonra bize ameliyat tarihi ile ilgili sorun olmadığı, çocuğumuzun 26-28.11.2024 tarihlerinde hastanede çocuk doktoru tarafından muayenesi sonucunda problem olmaması durumunda ameliyat tarihi belirlemek için gelmemizi istedi. 26.11.2024 tarihinde oğlumu Özel Çorlu Vatan Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. *** *** tarafından muayenesi yapıldı ve ameliyat olmasında herhangi bir sakınca olmadığı beyan edildi. Daha sonra doktorun odasına gidip durumu anlatıp ameliyat tarihi almak için geldiğimizi beyan ettim. Doktor şu an programının yoğun olduğunu, ameliyat tarihi veremeyeceğini ve telefon numarası bırakıp kendilerinin dönüş yapmasını beklememizi söyledi. Ben hastaneye iş başvurusunda bulunmak için gitmedim. Doktorun 'gelin ameliyat tarihi oluşturalım' dediği tarihte gitmeme rağmen iş başvurusunda bulunan bir kişi muamelesi gördüm. Henüz 3 gün önce ameliyat tarihi verebileceğini, programının yoğun olmadığını söyleyip Malul Gazi olduğum sistem üzerinden görüntülendikten sonra nasıl oluyor da 3 günde ameliyat tarihi dahi veremeyecek yoğunluk oluşuyor anlamadım. Şahsımın değerlendirmesi, burada alacağımız sağlık hizmetinin karşılığı olan para SGK tarafından karşılanacağı için (! ) doktor veya hastane yönetimi, artık bu süreçte karar verenlerin kim olduğunu bilemiyorum ama çocuğumun Çorlu Vatan Hastanesi'nde ameliyat edilmesini istemediler.

26 Kasım 2024 22:38

Op. Dr. M*** ö*** u*** hastayı muayene ettikten sonra rahatsız edici tavırla Instagram üzerinden kendisini takip ettiren, hastasının gazi yakını olduğunu öğrendikten sonra ücretinin SGK tarafından karşılanacağı için hastadan para (ücret) talep edemeyeceğinden dolayı 3 gün içerisinde birden ameliyat tarihi veremeyecek kadar yoğunlaşan üstelik ameliyat tarihi için hastaneye gelmemizi isteyip ameliyat tarihi almaya gelen hastasına numaranızı bırakın biz size dönüş yaparız diyerek ameliyat tarihi almaya gelen hastasına iş başvurusuna gelmiş

10 Nisan 2024 12:46
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 14:40
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 12:30
Selim sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 20:29