Didem sonuçtan hiç memnun değil

Vakko'dan Aldığım Çantanın Mıknatıs Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Didem
05 Haziran 2024 18:16

Vakko'dan almış olduğum monogram çantanın mıknatıs kısmında sorun vardı. Çantayı iki kez taktım, kullanamadım çünkü mıknatısı sürekli açılıyor. İçerisine ağırlık koymadan boş taktığımda bile mıknatıs açılıyor. Mağazadan ücreti karşılığında mıknatısının değiştirilmesini istesem de mağazanın inceleme sonucu bana verdiği cevap, üretimde bir hatası olmadığı ve mıknatısını değiştiremeyecekleri yönünde oldu. Mağaza çalışanı, 'İsterseniz müşteri hizmetlerini arayın,' diyor. Çünkü çözümsüz ve amatör olduklarını biliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana mağaza çalışanının söylediğini tekrar ediyorlar. Bir de premium ürün satıyorsunuz sözde, komiksiniz yani. Hiçbir çözüm üretmediler anlayacağınız. Pazardan alsan bile adam sattığı malın arkasında duruyor ama dünya para ödediğin çantanın bir mıknatısı değiştirilemiyor, öyle mi? Ben bu çantayı çöpe mi atayım diyorum, 'Anlıyorum sizi,' diyor telefondaki. Bu mu yani? Dünya para ödeyip kalitesiz bir çanta almak isteyen varsa buyursun, abartıldığı gibi bir marka değil, amatörün önde gideni bunlar.

05 Haziran 2024 19:48 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Haziran 2024 16:44

Değerli Vakko Dostu, Geri bildiriminizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Vakko'ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vakko, Müşteri İlişkileri

Vakko Mağazasında İlgisizlik Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Pervin
14 Mayıs 2025 17:43
Ebru sonuçtan memnun değil

Vakko Çantamın Amblemi Düşmesine Çözüm Bulunmadı, Müşteri Talepleri Dikkate Alınmıyor

Ebru
14 Haziran 2025 21:25

Mehtap
09 Temmuz 2025 19:51

Gönül
21 Temmuz 2023 17:34
Vakko Firma Ürünün Arkasında Değil
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
12 Mart 2025 23:42