Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Vakko Verdiğimiz Paralara Yazık, Bir Hayal Kırıklığı

09 Mayıs 2024 23:00

İzmir İstinyePark mağazasından bir sezon önce bir çanta satın aldım. Belirli bir süre sonra çantanın kulpundaki malzeme soyulmaya başladı. Ücret karşılığında kulpları tamir ettirdim ve bana 1 yıl garanti verdiklerini söylediler.

Ayrıca, yaz aylarında ellerin terlemesi nedeniyle bu tür soyulmaların olabileceğini belirttiler. Kulpu değiştirdikten sonra çantayı 6-7 kez kullandım ve kulpu bu sefer daha kötü bir duruma geldi. İzmir Hilltown mağazasına götürdüğümde, kulpu için bir yıl garanti süresi olduğunu ve aldığım mağazaya götürmem durumunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler.

Çantayı İstinyePark İzmir mağazasına götürdüm ve kışın kullandığımı belirttim. Orada bana ücret karşılığında değişim yapabileceklerini, ancak garanti süresinin dolduğunu söylediler. Daha önce 1 yıl garanti verildiği için tamir ettirdiğimi, ancak çantayı alalı bir yıl geçtiğini ve Hilltown mağazasında böyle bir bilgi verilmediğini aktardım.

Onlar ise çalışanların yanlış bilgi vermiş olabileceğini ifade ettiler. Bunun üzerine, bana sahte bir kulp takıldığını düşündüğümü ve şikayet edeceğimi söyledim. Karşılık olarak, şikayet etme hakkım olduğunu söylediler.

Vakko gibi bir markadan beklentim bu değildi. Bu deneyimden sonra Vakko ürünlerini tercih etmeyeceğim. Satış sonrası destek konusunda yetersizler ve özellikle İzmir İstinyePark mağazasındaki personelin ilgisiz ve saygısız tutumları var.

11 Haziran 2024 17:59

9 Mayıs tarihinde yaşamış olduğum durumu yazdım. 1 ay oldu henüz firma tarafından bir mesaj mail arama olmadı, vermiş olduğum paraya yazık. Bu tavırları yüzünden oradan beğendiğim çanta ve ayakkabıyı almaktan vazgeçtim ….

Vakko Mağazasında İlgisizlik Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Pervin
14 Mayıs 2025 17:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
01 Ocak 2024 17:50
Vakko Ayıplı Ürünün Arkasında Durmuyor
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
vakko-cantada-tamirat-hayal-kirikligi-ve-magduriyet-2.jpg
Nisa sonuçtan çok memnun

Nisa
05 Eylül 2023 13:17
"Şikayetim ile ilgili çabucak geri dönüş sağladıkları ve anlayışları için teşekkür ederim. Ama bu kadar kaliteli bir markanın İzmir Westpark Outlet mağaza çalışanlarının sorumluluk sahibi olup müşteri hizmetlerini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Tekrar teşekkürler..."