Vakko Parfüm Kalitesinde Düşüş Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Vakko Parfüm Kalitesinde Düşüş Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
11 Ağustos 2024 15:033.119

Vakko gibi bir marka bile ülkenin ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak, hem satış stratejisi hem ürün kalitesini hem de müşteriye karşı tavırlarını biz ülke vatandaşlarının yaşam kalitesine uyarlayarak satış yapıyor. Yıllardır severek kullandığım parfümü indirime girmesiyle birlikte satın aldım. İlk kullanımda dahi parfümün raf ömrünün geçip yeniden kutulandığı ya da reformüle edildiği belli oluyor.

Eski parfüme kıyasla, yeni aldığım parfümü sıktıktan yarım saat geçmesine rağmen sorduğumda dibimden dahi parfüm kokusunun gelmediğini söylediler. Bunun üzerine mağazayla iletişime geçip durumu detaylıca aktardığımda, gönderelim incelensin diyerek gayet ilgili yaklaşan mağaza satış temsilcisi ve müdürü, incelemenin aleyhime sonuçlanması sonrası o pozitif yaklaşımdan uzak bir tavır sergilemiştir. Bu arada bu site üzerinde aynı parfümler üzerine birçok şikayet olduğunu ve dikkatli bakarsanız tüm inceleme sonucunun tamamen bir tesadüf eseri birebir aynı sonuçlandığını gözlemleyebilirsiniz.

Kozmetik ürünlerde iade olmayacağını gayet iyi bildikleri için, bizler de mecbur olarak kullanarak deneyimlediğimiz bu ürünlerde iade ve değişim hakkı talep edemeyeceğimiz için parfüm şişesinde su da satsalar kendilerini haklı çıkarıyorlar. Demem o ki Vakko ülkemizde eski standartlarının çok uzağında satış yapıyor ve müşteri memnuniyetini kesinlikle ikinci plana atıyor.

12 Ağustos 2024 09:29 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Vakko Dostu, Kurulduğumuz günden bu yana en önem verdiğimiz konu, müşterilerimizin memnuniyetidir. Vakko dostlarından gelen övgüler kadar olumsuz geri bildirimler de bizim için çok kıymetli. İletmiş olduğunuz memnuniyetsizliğiniz ile ilgili gerekli inceleme yapılarak, en kısa süre içerisinde tarafınıza bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vakko, Müşteri İlişkileri

12 Ağustos 2024 17:06

Müşteri memnuniyetine o kadar önem veriyorlar ki, önce arayıp konuyu bir üst merciye taşıyacaklarını söylediler sonra da arayıp mağaza personelinin söylediği şeyleri tekrarlayarak ( kozmetik ürün açıldığı için iade-değişim yapılamıyor ) başka bir şey yapamadıklarını belirttiler. Söylediklerimin tamamen arkasındayım. Pişman olmak, mağduriyet yaşamak isterseniz ilk adresiniz olsun.

Berk
Berk
Benzer Şikayeti Var
14 Mart 17:48

Ben ürünü açmadığım halde değiştirmiyorlar. Şaka gibiler

Vakko Mağazası Kasım İndirimi

Asude
20 Aralık 2023 14:181.195

Kasım sonu indirimde eskiden kullandığım ve çok beğendiğim Vakko parfümü üçte iki fiyatına düştüğünü görünce aceleyle al...

Betül
5 Aralık 2023 13:511.291

Merhaba, Vakko çantamın henüz bir yılı dolmadan fermuar bozulması ve kenarları aşınması kaynaklı Vakko mağazasına tadi...

1 Destek

Tümünü Gör
Vakko Hatalı İpek Gömlek

Vakko Hatalı İpekGömlek

Duygu
Vakko Çantamın Her Yeri Soyuldu Ve Deforme Oldu

Vakko ÇantamınHer Yeri Soyuldu Ve Deforme Oldu

Ayşenur
Vakko Diye Güvendiğimiz Marka Bakın Bize Ne Yaptı?

Vakko DiyeGüvendiğimiz Marka Bakın Bize Ne Yaptı?

Mirac
Vakko Ürünün Hatasını Kabul Etmiyor, İade Talep Ediyorum!

Vakko ÜrününHatasını Kabul Etmiyor, İade Talep Ediyorum!

İlayda
Vakko Tasarım Hataları Korkunç!

Vakko TasarımHataları Korkunç!

Nurcan