Erman sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Turbomag 125/1 3R (H-TR) Doğal Gazlı Şofben

31 Ocak 2024 00:44

Daha 9 ay önce taktırmış olduğum Vaillant turbo mag şofbenim sıcak su vermeme arızası yaptı. Servis geldi ilk seferde prosestat değişimi yapıldı. Fakat aynı arıza devam etti. 2. Servis talebimde ana kart ve prosestat yine değişti sorun yani sıcak su gelip gitme sorunu giderilmedi. Şu an hala sorunum devam etmekte ve servis istemiyorum. Cihaz yılını doldurmadan ana kart, prosestat değişti. Yeni cihaz talebinde bulundum fakat geri dönüş yok hala. Evimde 3 haftadır sıcak su yok. Gerekli işlemlerin bir an önce yapılmasını talep eder, yapılmayacaksa eğer ben yasal yollara başvurup Baymak şofben alıp yoluma devam edeyim. Konu ile ilgili geri dönüş ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

31 Ocak 2024 07:58 (Şikayetten 7 saat sonra)
31 Ocak 2024 09:05

Otomatik mesaj atarak sorunla ilgilenmiş olunmuyor maalesef. Bir haftadır zaten telefonla bütün gerekli birimlere bilgi aktardım şikayette bulundum talepte bulundum geri dönüş yapılmadı. Umuyorum ki otomatik mesajda yalandan belirtmiş olduğunuz gibi kısa sürede geri dönüş yapabilirler ve sorunumu çözebilirler.

05 Şubat 2024 12:08

31.12.2024 tarihinde ilgileniyoruz diye aradılar hala çözüm falan yok ortada. Sıcak suyum yok. Bu mu sizin müşterilerinize verdiğiniz değer. Değiştirecekseniz değiştirin, işimi çözemeyecekseniz ona göre bilgi verin bütün kış ayını sizin yüzünüzden sıcak susuz geçirmek istemiyorum.

11 Şubat 2024 23:41

Kaç gün oldu ne bir bilgilendirme ne de sonuç alamadık 15-20 gündür sıcak suyum yok. Bu mu? Sizin müşteri memnuniyetiniz. Yarın hukuksal yollara başvuracağımı belirtmek isterim bilgilerinize.

16 Şubat 2024 13:28

Hala bir dönüş yok acaba benim cihazımla ilgilenmeyi düşünüyor musunuz sayın Vaillant ekibi. Daha başka ne yapmam gerekiyor sizleri arayıp küfür mü edeyim yoksa Tüketici Mahkemesi'ne gidip oradan mı? Yürüyeyim. Yazıklar olsun nasıl bir firmasınız nasıl bulaştım ben size Allah belamı verseydi de arkadaşlarımı dinleyip Baymak taktırsaydım

Cengizhan sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 18:01
Erdal sonuçtan çok memnun

Erdal
09 Eylül 2024 18:21
"Teşekkür ederim. Fakat call center temsilcileriniz arıza kaydı oluşturduğu zaman servisin ne kadar süre içerisinde müşteriye ulaşacağına dair ortalama bir süre belirtebilirler. "Gelmeden önce sizi arayacaklar" demek bir yanıt değildir."
Vaillant Defalarca Servis Talep Etme
Selahattin sonuçtan memnun