Merter sonuçtan hiç memnun değil

Merter
29 Ağustos 2023 22:47

Merhaba 18-22 Ağustos tarihlerinde ailece şehir dışındaydık. 4 gün sonra 22 Ağustos Salı günü eve döndüğümüzde kombinin hiçbir şekilde çalışmadığını fark ettik. Vaillant servisini aradım. Arıza kaydı oluşturup ertesi gün servis elemanı geldi. Herhangi bir elektrik kesintisi olup olmadığını sordu. Bende 4 gündür evde olmadığım için bir bilgim olmadığını ama komşulardan öğrendiğim kadarıyla, voltajda bir dalgalanma olduğunu, lambaların kör yanıp birden aydınlandığını gelen servis elemanına söyledim. O da kombinin elekronik kartının, işlemcisinin yandığını ve bunun tamir edilemeyeceğini, komple kartın değişmesi gerektiğini ve fiyatının ise 8900 TL olduğunu bildirdi. Değişimi kabul edip, faturayı telefonuma digital ortamda gönderdi. Elektrikle ilgili bir problem olmadığını sadece kartın işlemcisinin patladığını belirtti. Bende bunun bir sebebi olmalı, kimse evde yokken, herhangi kullanıcı müdahalesi olmadan böyle bir arızanın olamayacağını kendisine söyledim Ama ısrarla problemin elektriksel olamayacağı cevabını tekrarladı. Ayrıca Kütahya daki O*** Ş**** Vaillant servisi pos cihazı yanında olmadığı için, ücreti "mail order"yöntemi ile kart bilgilerimi alarak yaptı. İlerleyen günlerde Vaillant müşteri hizmetleri ile görüştüğüm Y**** Bey adındaki çalışandan bu tip ana kart problemlerinin genelde elektriksel kaynaklı ya da voltaj dalgalanmalarından olabileceği bilgisini aldım. Yetkili servis başka konuşuyor, Elektriksel değil diyor. Vaillant müşteri hizmetleri başka konuşuyor. Genelde bu tip kart yanmaları elektriksel diyor. Çelişkiye bakar mısınız. Daha sonra müşteri hizmetlerinden çözüm için N**** Hanım diye biriyle görüştüğümde ona durumu anlattım. Böyle bir çelişkiye düşürüldüğümü, 4 gün süre ile evde olmadığım halde, kombiye herhangi bir müdahalem olmadığı halde, böyle bir mağduriyete maruz kaldığımı ifade ettim. Kütahya elektrik idaresi Oedaş'a bu konuda zarar tanzimi için dilekçe verdiğimi ama Yetkili servisin bu raporuyla zararımın karşılanamayacağını kendisine ilettim. Vaillant gibi kombinin mucidi olarak lanse edilen büyük bir firmadan böyle bir davranış beklemezdim. Ben mağdur oldum Allah korusun bu elektriksel kontaktan evimde yanabilirdi
Servisiniz ve müşteri hizmetleriniz çelişmesi ve bu arıza olurken benim evde olmamam münasebetiyle bu kartın işlemcisinin patlamış olmasından dolayı zararımın ve mağduriyetimin giderilmesi için ödediğim 8900 TL ana kart değişim ücretinin tarafıma iadesini, aksi halde hukuki işlemleri başlatacağımı bilmenizi isterim.

vaillant-kombi-ana-kart-degisim-para-iadesi-1.pdf
31 Ağustos 2023 08:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
Merter
31 Ağustos 2023 19:13

Merhaba Nuray hanım irtibata geçti. Fakat sonuç olumsuz. Ayrıca bu hanımefendi çözüm odaklı yaklaşımdan uzak, dinlemesini bilmeyen, devamlı sözümü keserek, sorunlara müşteri odaklı yaklaşmayan, tavırlarıyla sorunları çözümsüz hale getirdi. Hala ana kart işlemci yanmasının elektriksel ya da voltajdan kaynaklı olmadığını ısrarla savunuyorlar. Kütahya daki yetkili servislerinin gerekçesi olmayan raporlarına güvenmeye devam ediyorlar. Uzatılmış garanti yaptırmış olsaydım bunun tam tersini savunacaklardı. Çünkü herhangi bir voltaj dalgalanması ve elektriksel bir problemde ana kart değişimini garanti dışı tutuyorlar. Yani nabza göre şerbet. Vaillant 1 müşteri değil, 1000 müşteri kaybetti. Tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla hukuki işlemleri başlatıp, gerekeni yapacağımı bilmenizi isterim.

Çağrı
11 Mayıs 22:33

Çağatay
19 Aralık 2024 11:20
Yıllık Bakım Sonrası Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 10:19
Fatma sonucu yetersiz buldu

07 Eylül 2024 16:02
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Uzatma Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu

28 Aralık 2024 10:47