Açıklamanın Bir Bölümünü Silince Tüm Metin Ve Etiketler Kayboluyor
Bugün TikTok hesabımda bir video paylaşırken açıklama kısmına yazılar ve etiketler ekledim. Daha sonra bu açıklamanın ya...lnızca belli bir kısmını silmek istedim. İlgili kısmı sildikten sonra “kaydet” butonuna bastığımda, sadece sildiğim bölümün değil, açıklamadaki tüm yazıların ve etiketlerin silindi
