Aycan sonuçtan çok memnun

Saç Köpüğü Krizi: Kontrol Edilemeyen Püskürtme Sorunu

Saç Köpüğü Krizi: Kontrol Edilemeyen Püskürtme Sorunu
25 Aralık 2024 10:31
Aycan'ın Teşekkür Mesajı
“Aynı gün mail atılarak adres bilgilerim istendi. Ürünü tedarik edeceklerini söylediler. Çok hızlı bir dönüş oldu teşekkürler”

Urban care in bukle belirginleştirici saç köpüğünü yıllardır kullanırım ilk defa böyle bir sorunla karsılaştım. Püskürtme bir anda takıldı kapağını çıkardım durduramadım sanırım basınçtan dolayı tüm şişeyi boşaltana kadar da durmadı. Tüm şişeyi her tarafı batırdıktan sonra çöpe atmak zorunda kaldım.

25 Aralık 2024 11:01 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız problemden dolayı üzgünüz. İlgili ürün delist olmuş olup üretimi gerçekleştirilmemektedir. Rica etsek size yardımcı olabilmemiz adına şikayetinizi iletebilir misiniz? Ürün detayı da iletebilirseniz çok seviniriz. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

Aycan
Aycan
26 Aralık 2024 16:47

26 Aralık 2024 20:13

Değerli tüketicimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetinizi giderdiğimiz ve size yardımcı olabildiğimiz için çok memnunuz. Hızlıca tarafınıza ürün tedariğini gerçekleştiriyor olacağız. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

29 Nisan 2024 01:23
Urban Care Shake N Repair Köpük Taşması