Rana sonuçtan hiç memnun değil

UPS Ve Apple İşbirliğiyle Kayıp Kargo Kabusu

UPS Ve Apple İşbirliğiyle Kayıp Kargo Kabusu
01 Kasım 2024 14:59

17 Ekimde yaptığım Apple siparişimin 21-23 Ekim tarihleri arasında geleceği bildirilmişti. 23 Ekimde kargom UPS aracılığıyla İstanbul Şişli şubesine gelip dağıtıma çıkmasına rağmen “yoğunluktan” bana haber verilmeden adresime ulaştırılmadı ve bu sistemlerinde sanki ben evde yokmuşum gibi gösterildi. Ben kargo gelecek diye tüm gün evde kargo bekledim. Ertesi gün 24 Ekimde kargo için tekrar aradım numaramı kurye ile paylaşmalarını ve beni aramalarını istedim. Kuryenin beni aradığını ve ulaşamadığını söylediler ve beni kimse aramadı. Buna itiraz talebi oluşturdum. Ne canlı takip sistemleri var ne de kuryeler ile iletişime geçilmediğini söylediler. 25 Ekimde de aynı şekilde evde olmama rağmen kapalı uyarısı verip ulaşamadıklarını söylediler. 3 Kere kendileri getiremeyip bir de üstüne iade kodu oluşturup tekrardan Apple'ın fabrikasına gönderdiler. Ben iade istemediğimi ve kargonun bana ulaşmasını istediğimi belirtince Apple tekrardan UPS ile kargoya verdi. 30 ve 31 Ekimde artık kargomun bana ulaşamayacağını anlayıp bari ben alayım diye Apple'dan talep oluşturdum ve cuma günü gidip alabilme şansımın yüksek olduğunu söylediler. 1 Kasım Cuma sabahı UPS'yi aradığımda onların böyle bir şeyden haberlerinin olmadığını ve kuryenin dağıtıma çıkmadığını fakat Apple ile konuştuysam şubeden alım talebimi ileteceklerini söylediler. Sistemi yenilediğimde kuryenin dağıtıma çıktığını gördüm. Günlerdir kendim almak istiyorum dememe ve sabah konuşmama rağmen. Apple UPS'i UPS de Apple ı beni arada köprü yaparak suçluyor fakat mağdur olan müşteri ben hiçbir şekilde kargoma ulaşamıyorum. UPS korkunç bir kargo firması bugün 1 Kasım ve ben 17 Ekimde verdiğim siparişe bugün de ulaşamadım. Apple gibi bir firma süreci bu kadar kötü nasıl yönetiyor ve UPS ile neredeyse 0 haberleşme ile benim aracılığımla bilgi alıyor. Gerçekten şok edici. UPS kesinlikle Türkiye'den çekilmelidir işini bu kadar kötü yapan bir kargo firması Türkiye'de yoktur. Seri şekilde yalan söyleyen UPS firmasını ve Apple'ı hiç merak etmesinler ki CİMER'e de şikayet edeceğim Kargo hala ortalıkta yok

Rana
Rana
01 Kasım 2024 18:59

Aynı şey devam ediyor. Kimse evime gelmedi, canlı asistan 18.40da yolda olduğunu söyledi.

Kerim
Kerim

Şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum sorunun çözüldü mü lütfen cevap ver

Eda sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 11:23
UPS Türkiye Adres Yetersizliği (! ) Nedeniyle Şubede Bekletiliyor

10 Şubat 2025 22:22
UPS Türkiye Teslimatında Yaşanan Sorunlar

26 Temmuz 2024 11:51
UPS Türkiye Teslimat Yapmamak İçin Elinden Geleni Yapıyor!

UPS Türkiye Kategorileri