UPS Türkiye Üsküdar Şubesi Pişmanlıktır

02 Mayıs 2024 21:06

Serkan
02 Mayıs 20:41
Teknosa'dan 65 inç TV aldım. Ürün, UPS kargo aracılığıyla gönderildi. UPS Üsküdar şubesinin kuryesi E**** A****, ürünü teslim etmek için arabasını park ettiği yerden beni aradı ve 'Ben tek başımayım, eğer yardım gelmezse bu ürünü getiremem.' dedi. O sırada işte olduğum için evde eşim ve dört yaşındaki oğlum vardı. Eşim, oğlumuzu evde yalnız bırakıp aşağıya inerek UPS Türkiye çalışanına yardım etmek zorunda kaldı. Bu durumu UPS müşteri hizmetlerine ilettiğimizde, '90 kilogramın üzerindeki ürünleri taşımak zorunda değiliz.' yanıtını aldık. Eğer taşıma kapasiteniz bu kadar ise, neden bu hizmeti sunuyorsunuz? Taşıyamayacağınızı bildirseydiniz, biz de ona göre bir önlem alabilirdik.

Yavuz
Yavuz

Serkan bey şanslı TV yi teslim almış! UPS ile bende farklı bir sorun yasıyorum. Cumartesi günü (12/09 ) Teknosa Cevahirden 65 inç TV satın aldım. Satış işlemi esnasında gerek danışman Ozan bey gerekse, kasiyer Abit bey çok yardımcı oldular. Bana muhtemelen Pazartesi (15/09) gelebileceğini, Salı günüde randevu durumuna göre kurulum yapılabileceğini söylediler. Kendilerine teşekkür ederim. Pazartesi günü UPS den göndericiden kargonun teslim alındığına, bugün de dağıtımı çıktığına ve teslimat kodu ile alabileceğime dair mesaj aldım. Fakat bugün gelen mesajın detayına bakınca 'Şehir' adının yanlış olduğu ve adres değişikliği yapmam gerektiğini belirten bir uyarı aldım. Sorunu anlamak ve çözmek için müşteri hizmetleri ile görüşmek istedim, fakat başaramadım. Sanal asistan yolu ile çözmek istedim, yine başarılı olamadım. Global bir firmanın iş yapış şeklinin nasıl olmaması gerektiğini böylece anladım! Son olarak Teknosa müşteri hizmetlerinden yardım istedim. Hala bekliyorum.

Thr sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 10:38

22 Aralık 2023 20:07
UPS Türkiye Mi? Allah Korusun!
Eren sonuçtan memnun değil

21 Mayıs 2025 18:47