Apple Ve UPS İş Birliği İle Paranızla Mağdur Olmak! Hatta Rezil Olmak

27 Eylül 2024 19:50

Apple online ile yaptığım alışveriş UPS Türkiye ile teslim edilecekti ve benim tamamen bilgilerimi eksiksiz vermem ve iki tarafın da birbirine attığı sorun nedeniyle eksik bilgi var denilip kargom hafta başından beri teslim edilmedi. Bir şekilde iki tarafı da yeniden yeniden arayıp kargonun teslim edilmesi için uğraştım ve dün UPS Türkiye adrese gelip şüpheli kargo olduğunu söyleyip kimlik istedi. Ben getireyim deyip arkamı dönüp yürümeye başladığım esnada arkamdan el kol hareketi yapıp çekip gitti ve ilk geldiğinde beklemeye zamanının olmadığını, acelesi olduğunu söyleyip beni neredeyse azarlar gibi muamele edip iş ortamımda kötü bir duruma düşürdü. UPS firmasını arayıp ilettim ve şikayetinizi oluşturdum, kargonun tekrar en kısa sürede teslim edileceğini söyledi müşteri temsilcisi. Bugün bütün gün bekledim ve mesai bitimine kadar bekleyip bir bakıyorum iadesi başlatılmış bana sorulmadan. Ben bir haftadır başka birinin şarj adaptörünü kullanıyorum, neden? Çünkü hem Apple'a güveniyorsunuz hem UPS şirketine ama kocaman bir hayal kırıklığı! Ve açıklama: müşteri teslimatı almayı reddetti. Paranızla rezil olmak böyle bir şey demek ki!

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Apple Ve UPS İş Birliğinde Teslimat Sorunu

28 Mart 09:54
Apple Ve UPS İş Birliğinde Teslimat Sorunu

UPS Türkiye İle Teslimat Sorunu: Doğum Günü Hediyesi Elime Ulaşmadı

11 Ekim 19:09
Egem sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 16:08
İlkyaz sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 17:07
Apple Ve UPS Türkiye İle Kargo Kabusu