Roborock Q7 Max Robot Süpürge Uniq Teknik Servis

09 Temmuz 2024 20:55

Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Roborock Q7 Max marka robot süpürgeyi büyük bir memnuniyetle kullanıyordum. Ancak, tozları sensörlerden temizlerken acele etmem sebebiyle sensörlerde bulunan dört çıkıntıdan birini yanlışlıkla kırdım. Bu durumu garanti kapsamında değerlendirmek üzere Uniq yetkili servisi ile iletişime geçtim. Kendileri, garantinin bu durumu kapsadığını ve ürünü gönderirsem ücretsiz olarak değişim yapılacağını belirttiler. (İlgili yazışmalar ektedir.) Şikayetimin sadece bu olduğunu belirterek ürünü tüm aksesuarlarıyla birlikte kargolayıp yetkili servise gönderdim. Gelen güncelleme mesajında, ürünün mekanik ya da elektronik bir sorununun olmadığı yazılmış ve benim belirtmediğim bir şikayet eklenmiş: "Sensörleri temizleyin uyarısı veriyor, performansı düşük." (İlgili yazışmalar ektedir.) Bu durumu tekrar WhatsApp üzerinden belirttiğimde, teknisyenlere iletileceği söylendi. (İlgili yazışmalar ektedir.) Bugün kargo elime ulaştığında, temizleyip gönderdiğim cihazın her yerinin yine kirli olduğunu, şarj ünitesinin gereksiz yere açıldığını ve sallandığında içerisinden ses geldiğini fark ettim; muhtemelen bir vida boşlukta. Gönderdiğimde sadece bir parçası kırık olan cihazın, şimdi ise üç sensör çıkıntısının daha kırılmış olduğunu gördüm. Ayrıca, mop’a koyduğum deterjandan dolayı bu parçanın ve ona bağlı arızaların garanti kapsamında olmadığı belirtilecek vakit bulunmuş, tek istediğim durumu yok saymayı başarmışlar. Tekrar yetkili servise yazdığımda, bu parçaların bir öneminin olmadığını söylediler. (İlgili yazışmalar ektedir.) Ücretsiz değişimin yapılacağı WhatsApp üzerinden bana bildirilmiş olmasına rağmen, değişim yapılmadı ve cihazın durumu daha da kötüleşti. Dünya para vererek aldığım robot süpürge, boş yere iki kez kargoyla gitmiş oldu, ona rağmen çözüm sağlanmamış ve cihazın durumu daha da kötüleşti.

10 Temmuz 2024 12:40 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Mağduriyet Ve Ürüne Ek Hasar!

04 Eylül 16:00
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Uniq Teknik Servis'e Gönderdiğim Ürün Arızalı Bir Şekilde Geldi

02 Aralık 2023 08:57

18 Mayıs 2024 13:16

23 Temmuz 2023 20:01
Bilsa Teknik Servis Şarj Dock'u Aksesuarmış
Kullanıcı sonuçtan hiç memnun değil

Kullanıcı
26 Aralık 2024 09:27