06 Şubat 2024 12:34

Arçelik marka buzdolabı kullanıcısıyım. 2014 yılının son aylarında satın almış olduğum dijital buzdolabımda (dondurucusu altta olan) yaşadığım soruna çözüm arıyorum.
Buzdolabımın dijital ekranında başlayan bir hata problemi yaşadım. Bu sorun nedeniyle teknik servisi çağırmak zorunda kaldım ve yüksek miktarda ücret ödemek durumunda kaldım. Ancak maalesef, bu yapılan müdahaleler geçici çözüm sağlamış ve sorun 2 hafta gibi kısa bir süre sonra tekrar etmiştir.

Bu durumun kronik bir hata olduğunu öğrendiğimde oldukça hayal kırıklığına uğradım. Üstelik, böyle bir sorunun olduğundan satın alırken tarafıma bilgi verilmediği için büyük bir endişe içindeyim. Tüketiciler olarak ürünlerimizin dayanıklılığı ve kalitesine güvenmek istiyoruz ancak yaşadığımız bu sorunlar bizi bu güvenimizden uzaklaştırmaktadır.

Bu nedenle, buzdolabımın kronik hata problemi nedeniyle yaşadığım mağduriyetin giderilmesi ve gereken önlemlerin alınması için sizden yardım talep ediyorum. Ayrıca, bu tür sorunların müşterilere satın almadan önce daha açık bir şekilde bildirilmesini ve sorunların çözümü için daha etkili bir destek sürecinin oluşturulmasını talep ediyorum.

Şikayetimin en kısa sürede değerlendirilmesini ve gerekli önlemlerin alınmasını talep ederim.

Saygılarımla.

30 Temmuz 2024 15:38
arcelik-servisinin-cok-yuksek-tutarda-servis-ve-degisim-talebi-1.pdf
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Motor Değişimi Ve İade Sorunu İle Mağduriyet

13 Temmuz 2025 13:18
Hatalı Motor Değişimi Ve İade Sorunu İle Mağduriyet
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yetkili Servisi Tam Bir Fiyasko

19 Temmuz 2024 10:51
Arçelik Yetkili Servisi Tam Bir Fiyasko
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 15:37
Arçelik Merkez Servisi (444 38 24) Bozuk Olan Dolabın Değişim Talebi
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Yıllardır Süren Buzlanma Sorunu Çözülmüyor

26 Ağustos 2025 05:44