Oktay sonuçtan çok memnun

Uludağ Elektrik Güvence Bedeli İadesi Tarafıma Halen Ödenmemiştir

17 Ağustos 2024 20:15
Oktay'ın Teşekkür Mesajı
“Çanakkale genel müdürlüğünden tarafıma en hızlı şekilde dönüş yapılmıştır. Hicran hanım, sorunumla çok ilgilendi ve beni devamlı bilgilendirdi müşteri temsilcisi hanımefendi'ye çok teşekkür ediyorum.”

07.08.2024 tarihinde taşınmadan dolayı 17978770 numaralı aboneliğimi kapattırdım. Güncel elektrik borcu düşüldükten sonra 900 küsur TL'nin IBAN'a iade olacağını söylediler. IBAN numaramı verdim. Ertesi gün Uludağ Elektrik firmasından arandım, bana sistemdeki güncellemeden dolayı IBAN numaralarının silindiğini söylediler ve isterseniz PTT'den de bir iki gün içinde iade bedelini alabileceğimi söylediler. Ben de tamam dedim fakat kapattığım tarihten bu zamana kadar elektrik güvence bedeli tarafıma ödenmemiştir. 2 kere PTT şubesine gidip geldim, adınıza herhangi bir iade ödemesi gözükmüyor dediler. Lütfen bu konu hakkında tarafıma en kısa zamanda dönüş yapınız.

19 Ağustos 2024 09:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Oktay
Oktay
21 Ağustos 2024 15:06

21 Ağustos 2024 15:08

Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz.

14 Temmuz 2023 13:28

07 Temmuz 2023 16:43