Burak sonuçtan hiç memnun değil

Uludağ Elektrik Dağıtım 30 Ağustos Zafer Mahallesi Elektrik Kesintileri Ve Voltaj Dalgalanması

13 Haziran 2024 11:22

İkamet ettiğim Bursa Nilüfer 30 Ağustos Zafer Mahallesinde sık sık plansız elektrik kesintileri yaşanıyor. 1 dakika içinde 4-5 kere elektrik gidip gelebiliyor. Bu süreçte evdeki elektronik cihazlardan değişik sesler geliyor. Elektrik kesik olmadığı zamanlarda da sık voltaj dalgalanmaları yaşanıyor odanın ışığı kısılıp tekrar parlıyor. Oturduğum sitede komşularımdan birçoğunun cihazları zarar gördü. UEDAŞ'a durumu bildirdim çözüm sağlayan hiçbir değişiklik yok. Durumu CİMER üzerinden EPDK'ya ilettim. Niteliksiz, çözüme hiçbir katkı sağlamayan geçiştirme bir cevap yazılı olarak iletildi.
En nihayetinde bu bölgede 4-5 yıldır yaşayan biri olarak hayatımda bu kadar sık elektrik kesintisi ve sorunu yaşanan bir yerde ikamet etmedim. Voltaj dalgalanmaları ve kesintiler günlük yaşamı aksatıyor, cihazların ömrünü kısaltıyor/zarar veriyor. UEDAŞ' ın verdiği kalitesiz hizmetten şikayetçiyim. Çok sayıda insanın ikamet ettiği bölgede kalıcı, etkili çözümlerle sorun her ne ise bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

13 Haziran 2024 15:37 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın Burak K. ; Söz konusu talebinize istinaden DU-12521696 numaralı talep kaydınız açılmış olup talebiniz sonuçlandığında tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Bilgilerinize sunar , iyi günler dileriz.

Burak
Burak
05 Ağustos 2024 09:06

Tarafıma geri dönüş yapılacağı söylendi fakat hala geri dönüş yapılmadı, şikayete konu olan durum hala devam etmekte.

29 Temmuz 2025 23:13

08 Ağustos 2025 01:29

29 Temmuz 2025 22:59
Özer sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 10:54

24 Şubat 2024 18:10