Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları Büyükçekmece Kampüsü

24 Temmuz 2024 15:41

Sen Uğur Okulları Büyükçekmece Kampüsü! Şubat ayında 5. Sınıfa kayıt yaptırdık. Bugün bir mesaj geldi ve isim hakkı değişmiştir. Teknoloji okulları olarak devam edilecektir diye. İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Biz Uğur Okulları'na güvenerek çocuğumuzu kayıt ettiriyoruz. Sonra da satılıyor ve isim hakkı değişiyor. Yazık ama bu memlekette mağdur edilmek kolay ve cezasız.
Yapanın yanına kar kalıyor. Ama kalmayacak! 20 gün önce müfredat kitapları gelmiştir. 20 gün sonra biz haber vereceğiz diyorlar. Saçma sapan işler.

25 Temmuz 2024 09:29 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Mahmut B. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Kenan

Cevap için çok teşekkürler Hayırlısı olması dileğiyle Biz de kaydı almak için konuştuk Kesintisi var dediler Kabul etmedik Dönüş yapacağız dediler ama yapmadılar Ben de bu mecraya durumu yazacağım Bakalım dönüşü olacak mi İlginize minnettarım

Kenan

Merhabalar Aynı durumdayız. Ne yaptınız Bilgi verir misiniz?

Mahmut
Mahmut

Merhabalar Teknoloji okullari olarak devam edilecek eğitim öğretimi. Bizim ilk senemiz olduğu için erken ödeme ve burs indirimi aldığımız için bu sene göndermeyi düşünüyoruz okulu da bu bir sene içinde analiz ederek önümüzdeki seni kararımızı vereceğiz

Uğur Okulları CİMER'e Şikayet Yaptık Ve Hukuki Süreci Başlatıyoruz

02 Eylül 2024 08:56