Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 17:30

Türkiye Sigorta hakkında şikayetim var. 17.04.2024 tarihinde 27K4015 plakalı aracımla direksiyon hakimiyetimi kaybederek kaza yaptım. Kasko şirketine bu tarihte dosya açtırdım, eksper geldi. Baktı fakat aracıma hasar kaydı çok gireceği ve işlem uzayacağı için dosyayı kapattırdım. Bütün haklarımdan feragat ettiğimi yazılı dilekçeyle bildirdim ve dosya kapatıldı, herhangi bir ödeme yapılmadı. Fakat 27.11.2024 tarihinde aracımı satmak istedim. Alan kişi aracımı sorguladığında 86,086 lira Tramer kaydı çıktı. Türkiye Sigorta'yı aradım, evet size ödeme yapılmamış olarak gözüküyor dendi ve düzeleceğini söyledi ama her aradığımda bir sonraki güne erteleniyor. Ben aracımı senetli sattım, silinecek diye. Satılmazsa 86 bin lira ödeme yapacağım. En kısa zamanda Gapeks eksper firması ve Türkiye Sigorta'dan şikayetçiyim.

01 Aralık 2024 21:45 (Şikayetten 4 saat sonra)
02 Aralık 2024 15:26

Atilla
Atilla

Bende yaşadım aynı durumu puan sorguladım ve gördüm araç kardeşimin ve hasar kaydı işlenmesin diye karşı tarafın masrafını cebimden ödediğim halde hasar kaydı işlemişler hasar kaydı silindi mi bilgi verir misiniz

Yasin
Yasin

Merhaba hasar silindimi

Serkan
Serkan

Merhaba, hasar kaydı silindi mi?

Hayır hala silinmedi ve oyalıyorlar yarın yarın diyerek gerçekten bir daha kasko yaptırmayacağım paramızla rezil olduk

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 20:00

28 Şubat 2025 19:05