Türkiye Hastanesi Acil Hemşire Çalışanları

20 Kasım 2023 18:31

8 Kasım 2023 tarihinde hastanenin acil bölümüne gittim. Halsizlik, ishal ve mide bulantısı şikayetlerim vardı. Şikayetlerimi söyledikten sonra direkt sakinleştirici bir ilaç içeren serum verildi. Damar yolumu açan kadın hemşire, oldukça sert bir şekilde ve canımı fazlasıyla yakarak işlemi tamamladı. Acıdan çığlık attım ve refakatçim, 'Zaten canı yanıyor, lütfen daha sakin yapın' şeklinde nazikçe uyardı. Hemşire ise, 'Ben de hemşireyim, ne yaptığımı biliyorum' dedikten sonra tekrar koluma sert bir şekilde müdahale etti. Acıyla sert bir söz çıktı ağzımdan, o anki duruma karşı. Hemşire 'Bu şekilde konuşamazsınız' diyerek sözlerine devam etti. Bir süre sonra erkek hemşire ile birlikte gelip benden özür dilememi istedi. Serumuma bir işlem yaptılar ve gittiler. Başka bir hemşire, serumun neden az aktığını sorunca, erkek hemşirenin serumu kapattığını sonradan fark ettim. Dahiliye doktoruna muayene olduğumda ateşimi ölçtü ve 38 derece olduğunu öğrenince tedavimin doğru yapılmadığını anladı ve tekrar serum yapılmasını istedi. Bu şekilde 4 saat hastanede kaldım. Hemşirelerin yanlış tedavi yöntemi ve öfkeleri yüzünden mağdur oldum. Bu olaylar 12.15 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşti. Şikayetçiyim.

23 Kasım 2023 11:15 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ozcelik
Ozcelik
28 Kasım 2023 15:08

Şikayetimle ilgilenildi, Hasta Hakları Hemşire tarafından. Bu kısım beni memnun etti. İsmini hatırlayamadığım ama sorup öğrendiğim Mustafa şahin ve Öznur Gül hemşirelerinden halen şikayetçiyim. Özür dilemelerini istedim, "bana zorla özür dilettirdikleri ve aynı zamanda kaba davrandıkları, canımı yaktıkları" için. Fakat "hasta ile karşılaştırmadıklarını, gereken uyarıların verildiği" söylendi.

Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı

03 Mayıs 2024 20:31
Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı

24 Ağustos 2023 20:40

11 Kasım 2023 23:34
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Hastanesi- Kadın Doğum- Hizmet Sıfır

25 Ekim 2023 15:46