Kadircan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj Mağdur Etti!

25 Nisan 2024 16:55

26 Nisan 2024 08:27

02.04.2024 Tarihinde Turkcell pasaj uygulamasından Huawei watch gt 3 Pro Titanium siparişi verdim siparişim teslim edildiğinde kutu boş çıktı Kuryenet'i aradım kutunun boş olduğunu ilettim ben aracıyım benim tutanak tutma yetkim yok dedi. Ve şikayet.com a yazdım geri dönüş olarak takipsizlik kararı verildi. Böyle bir takipsizlik kararını neye göre verdiniz diyorum Kuryenet ile görüştüklerini ve kutunun kapalı olarak teslim edildiğini söylemişler sonrada takipsizlik kararı çıkarmışlar yo ya o kadar kolay değil o işler gerekli işlemleri avukatım tarafından başlatıyorum senin gibi bir firmaya yazıklar olsun Turkcell 20 yıllı aşkın müşterinim böyle rezalet görmedin

Ek
25 Nisan 2024 10:54

02.04.2024 Tarihinde Turkcell pasaj uygulamasından sipariş vermiş olduğum Huawei Watch gt 3 Pro Titanium modeli Kuryenet tarafından kapalı kutu olarak fakat jelatinsiz bir şekilde teslim aldım jelatin olayı pasaj kutusunda olmaz Huawei kutusunda olur bu kutuda pasaj kutusunun içerisinde gizli olduğundan fark etmek mümkün değildir. Bunu üzerine iletişeme geçtiğim kurye ben aracıyım diyerek tutanak tutmaktan kaçınan Kuryenet yetkilisi ve süreci belirsizlik ile sonuçlandırarak tarafıma ileten Turkcell'i ilk önce Tüketici Hakem Heyeti ve daha sonra hukuksal bütün aşamaları uygulamaktan geri kalmayacağımı ve siz değerli okurlarına bilgilendirmekten geri kalmayacağımı bilmenizi isterim.

26 Nisan 2024 07:54 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

26 Nisan 2024 07:57

İncelemelerinizi Kuryenet ile görüşüp olumsuz görüş yapıyorsunuz açıkçası güven sarsısıcı bu politikanız sizlere hiç yakışmıyor. 20 yıllık bir müşteriniz olarak sizden genel kapsamlı bir soruşturma talep ediyorum.

26 Nisan 2024 08:03

Merhaba Kadircan Bey, Talebinizle ilgili 16.04.2024 tarihinde SMS ile size verildiğini görüyoruz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

26 Nisan 2024 08:14

Verdiğiniz takipsizlik kararı beni ilgilendirmez konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti ve dolandırıcılık şube müdürlüğüne gerekli şikayetleri avukatım tarafından yapılacaktır böyle bir rezaleti yaşaytığınız için tüm gücümle uğraşacağımdan emin olabilirsiniz çözüm yapılmadığı takdirde ise firmanızı karalama kampanyasına başvurmaktan geri kalmayacağım ve benden asla ödeme alamayacaksınız

Turkcell Pasaj'dan Alınan Xiaomi Cihazda IMEI Uyuşmazlığı Ve Kayıt Dışı Sorunu

06 Nisan 21:02
turkcell-pasajdan-alinan-xiaomi-cihazda-imei-uyusmazligi-ve-kayit-disi-sorunu-3.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Garantili Satın Alınan Telefon Yurt Dışı Ürün Ve Yanlış IMEI Değişim Talebi

19 Şubat 12:40
turkiye-garantili-satin-alinan-telefon-yurt-disi-urun-ve-yanlis-imei-degisim-talebi-2.jpg
Serkan sonuçtan memnun

Kırık Kutu Ve Yanlış Kapasiteyle Gelen PS5 Slim Üzerine İade Talebi

18 Şubat 18:21
"Ürünü iade ettim paramı geri aldım süreç hızlıca halloldu"
Kırık Kutu Ve Yanlış Kapasiteyle Gelen PS5 Slim Üzerine İade Talebi
kirik-kutu-ve-yanlis-kapasiteyle-gelen-ps5-slim-uzerine-iade-talebi-4.jpg
kirik-kutu-ve-yanlis-kapasiteyle-gelen-ps5-slim-uzerine-iade-talebi-3.jpg
kirik-kutu-ve-yanlis-kapasiteyle-gelen-ps5-slim-uzerine-iade-talebi-2.jpg
kirik-kutu-ve-yanlis-kapasiteyle-gelen-ps5-slim-uzerine-iade-talebi-1.jpg
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Garantili Olmayan Ürün Nedeniyle İade Talebim Sonuçlandırılmadı

18 Kasım 2025 22:40