Turbo Net İnternet

30 Kasım 2023 11:12

Evet, Oris Telekom kullanıyordum. Arkadaş 'Turbo Net' diye bu internete abone olmuş. Ben de geçiş sağlayayım dedim, WhatsApp üzerinden iletişim sağladım. 'Tamam, geçiş yaparız' dediler ama bana sıfırdan yeni abonelik yapmışlar. Buna da 'tamam' dedim ama modem uyumlu değil dediler. Yeni modem aldım, tabii ki bu işler yapılınca bir buçuk ay geçti. Kullanmadığım internet parasını aldılar. Ben Oris Telekom'u kapattım. Tabii ki Turbo Net de kapandı, arama yaptım, hâlâ arıza kaydı yaptım ama hiçbir çözüm üretilmedi. 'Hata sizden kaynaklı' dediler, hâlâ bir çözüm yolu bulamadılar.

06 Aralık 2023 10:22

Turbo net geçiş yaparız dediler tamam olur dedim ama bana geçiş yerine yeni abonelik yapmışlar tamam dedim ama modern uyumlu değil dediler yeni modern aldım kurulum yaptırdım kullana bilirsin dediler diğer internet kapattım onu kapatınca turbo net kapandı kaç sefer aramama rağmen arıza kaydı yaptılar fakat bir hafta geçti çözüm üretilmedi Telekom altyapısı kullanıyor lar geliyor lar sağlam deyip gidiyor lar yapmak için 400 TL istiyor

profile profile

Samet sonuçtan memnun değil