İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Tur Hande Turizm Mikado Pişmanlığı

05 Nisan 2024 01:13

Tam bir pişmanlık.
50 kişiye tek bir hoca vererek ne yazık ki birçok şeyi hoca olmadan tek başınıza çözmeniz gerekiyor. Başka turların hocalarının peşinden gitmek zorunda kaldık.
Medine'de ravza'ya girmek için kadınlara randevu almadılar. Kadınlar giremedi (diğer şirketler randevu almıştı) Medine de toplam yarım günlük bir gezi yaptırdılar. 1,5 gün herkes kendi imkanlarıyla ibadetlerini yaptı.
Tur şirketinin gezi öncesi bir planı olması gerekir. Bu şirkette bu yok. Her şey 1 gün önceden ayarlanmaya çalışılıyor. Dolayısıyla sürekli bir aksilik oluyor (aynı otelde diğer şirketler tüm günlerin planlarını hazırlayıp hangi gün hangi saat nereye gideceğini tablo olarak asmışlardı).
Ayarlanan otel pislik içinde. Penceresi duvara bakan içeri ışık girmeyen odalarda kalmanız muhtemel. Otelin yemeklerini yemekhanenin kötü kokusundan dolayı yiyemiyorsunuz.
Ben gitmeden önce şirket ile ilgili yorum bulamamıştım. Kendilerinden bilgi aldım. Her şeyi o kadar güzel anlattılar ki memnun kalacağımızı düşündük. Ama ne yazık ki hüsran oldu.

Eman Turizm İle Umre: Eksik Organizasyon Ve Hayal Kırıklığı!

14 Şubat 2025 00:41

Umre Seyahatinde Eksik Günler Ve Yetersiz Hizmet

16 Şubat 2025 18:04
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Sabır Turizm Umre Organizasyonunda Yaşanan Sorunlar

01 Mart 2025 16:59

Nadir Turizm Memnuniyetsizliği

02 Ocak 2024 08:58
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Mekki Turizm İzmir Yetersiz Yanlış

25 Ağustos 2023 18:57