Troy Apple Premium Partner Sigorta Sözü Ve Hayal Kırıklığı

18 Aralık 2024 15:13

Geçtiğimiz sene yurt dışından Apple bir telefon aldım. Ekranlarının ne kadar hassas olduğunu da bildiğim için Türkiye'de Apple denince ilk akla gelen firma olan Troy'a götürdüm. Agora AVM Troy mağazası çalışanı tarafından "ürünü düşürseniz ve kendi ekranı çatlasa bile bu koruyucuda bizim sigortamız var, bir sorun olduğunda biz karşılıyoruz" denilerek tarafıma piyasadaki muadillerinin en az 4 katı daha pahalı bir işlem uygulandı. Ama Troy yani, bir de üzerine böyle bir söz de mevzubahis, neden yaptırmayasınız?

Ben telefonu düşürmedim, muhtemelen kedilerimden biri fittikledi; ekranda bir çatlak var. Eşim defalarca "koruyucu zarar görmüştür sadece" dese de, istedim ki Troy da bir görsün, kontrol etsin. Demez olaydım. Geçen hafta mavi bahçe AVM mağazanızı ziyaret ettim.

Yurt dışı cihazı olduğunu, sizden almadığımı duyduğunda bana gösterdiği davranışlardan bahsetmiyorum bile. "yok öyle bir şey", "öyle bir kampanya da hiç olmadı cihazı bizden almadıysanız" vs diyerek beni resmen mağazadan kovaladı. Hala şaşkınlıklar içerisindeyim.

Gurhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 21:46
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Kırılmayan Ekran Koruyucu Mu Dediniz?

07 Kasım 2024 20:58
Kırılmayan Ekran Koruyucu Mu Dediniz?
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Troy Apple Premium Partner Vadi İstanbul Mağazasında Pil Değişimi Ve Ekran Koruyucu Sorunu!

28 Ağustos 2024 23:12
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 00:58
Troy Apple Premium Partner Apple Store'da Garanti Kapsamında USB Şarj Aleti Sorunu