TREPAŞ

Volkan
18 Mart 2024 13:34

Sevim
14 Mart 2024 23:15
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay

05 Mart 2024 09:59
TREPAŞ Rahatsız Edici Mesaj Yollama Saatleri

Celal
23 Şubat 2024 12:08
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
19 Şubat 2024 15:37

Pınar
13 Şubat 2024 00:12
Adem sonuçtan hiç memnun değil

TREPAŞ Adıma Sahte Ve Kaçak Abonelik Açtırıp İcra Takibine Başlatmış.

Adem
08 Şubat 2024 13:52

Haktan
05 Şubat 2024 14:42

Ayşenur
01 Şubat 2024 14:44
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
01 Şubat 2024 05:46
TREPAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi
TREPAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi
Muvaffak sonuçtan hiç memnun değil

Muvaffak
31 Ocak 2024 09:24

Yaşar
30 Ocak 2024 11:54
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat

19 Ocak 2024 14:53

Çağdaş
16 Ocak 2024 21:21

Sıkça Sorulan Sorular

TREPAŞ telefon numarası nedir?

TREPAŞ müşteri hizmetleri numarası: 444 88 35

TREPAŞ abonelik iptali nasıl yapılır?

Abonelik iptali / tahliye için tahliye dilekçesi ve kimlik fotokopisi belgeleri gerekmektedir. Tahliye işlemleri şahsen başvuru yoluyla gerçekleşmektedir. Bu işlemler esnasında aboneye son faturası kesilir ve güvence bedeli iade edilir.

TREPAŞ ödeme noktaları nerede?

TREPAŞ ödeme noktalarının tamamını firmanın web sitesindeki “Ödeme Noktaları” sayfasından öğrenebilirsiniz. Tekirdağ Çarşı, Tekirdağ Köprübaşı, Şarköy, Çorlu Çarşı, Çorlu Havuzlar, Keşan Çarşı, Kırklareli çarşı ödeme noktalarından birkaçıdır.

TREPAŞ hakkında farklı sorularım var.

Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşarak yorumlarınızı öne çıkarabilirsiniz.

TREPAŞ Hakkında

IC Holding menşeli TREPAŞ Türkiye’nin Trakya Bölgesi’nde elektrik dağıtım işlerini yürüten ve hizmet verdiği bölgenin en güvenilirlerinden sayılan bir marka. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinde uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren elektrik dağıtım şirketi, enerjiyi son kullanıcıya en etkili şekilde ulaştırmak için çalışmakta. Uzun yıllar Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) adı bilinen firma, 01.01.2013 tarihinden itibaren ise Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) adı ile faaliyetlerine devam etmeye başlamıştır. Özel tedarikçi kimliği ile serbest tüketicilere indirimli fiyatlar sunmasını bilen TREPAŞ, bunun yanı sıra farklı tedarikçilerden enerji alamayan tüm bölgelere de son kaynak tedariki yapabilmekte. Sektörün güçlü ve güvenilir enerji firmalarından biri olan TREPAŞ, 1 milyona yakın müşterisi ile de bölgesinde en çok rağbet gören markalardan biri olduğunu gösteriyor. Birçok kamu kurumunun elektrik tedarikini sağlaması ile de TREPAŞ piyasanın güvenilir ve kaliteli firmalarından olduğunu göstermekte. Firma ayrıca web sitesindeki online işlemler bölümü sayesinde kullanıcıların pek çok işlemi dijital olanaklar ile yapabilmesini de sağlıyor. Daha ayrıntılı bilgi için siz de markanın web sitesini ziyaret edebilir, TREPAŞ şikayet ve yorum sayfamızdaki geri bildirimleri de inceleyebilirsiniz.

TREPAŞ Faaliyetleri & Hizmetleri

TREPAŞ, Trakya Bölgesi’nde elektrik dağıtım işleri yürüten, hem bireysel müşterilere hem de birçok kuruma ve kamu kuruluşuna hizmet götüren bir firma. Bu açıdan sektörünün popüler ve güvenilir elektrik dağıtım firmalarından biri olan TREPAŞ Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinde uzun yıllardır faaliyetlerini sürdürmekte. Bununla beraber farklı tedarikçi firmalardan enerji alamayan tüm bölge müşterilerine de hizmet götüren TREPAŞ, bugün 1 milyona yakın müşterisi, Türkiye genelinde büyük sanayi kuruluşlarının tercihi olması ile de talep edilen bir firma. TREPAŞ tüm bunlara ek olarak IC Holding bünyesinde faaliyet göstermesi ile de menşei bakımından ayrıcalığını ortaya koyuyor. 1969 yılında temelleri atılan IC Holding bugün enerjinin yanı sıra inşaat, turizm, altyapı gibi farklı sektörlerde de faaliyet gösteriyor. Uzun yıllar “TREDAŞ” adı ile de bilinen elektrik dağıtım firması, ev ve iş yerleri için sunduğu hizmetleri ile geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Örneğin, ev için sunulan indirimli elektrik başvurusundan yararlanabilir ya da iş yeriniz için de indirim elektrik için hemen başvurabilirsiniz. Firma, bu gibi işlemleri online kanallardan yapabilmeyi de sağlıyor. Ayrıca tüketimi düşük serbest tüketiciler için sunulan kampanyalar da firmanın daha tercih edilesi olmasını kolaylaştırmakta. Tüm bunlara ek olarak TREPAŞ abonelik iptali gibi işlemler için de firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tahliye dilekçesi ve kimlik fotokopiniz ile beraber şahsen başvurarak abonelik iptali gerçekleştirebilirsiniz. TREPAŞ elektrik arıza - bakım – onarım hizmetleri sunarak da müşterilerine 360 derece elektrik dağıtım hizmet sağlamayı amaçlamakta.

TREPAŞ İletişim

444 88 35 TREPAŞ müşteri hizmetleri numarasını arayarak elektrik dağıtım firmasına doğrudan ulaşmanız ve taleplerinizi bildirmeniz mümkün. Bu çağrı merkezi / müşteri hizmetleri numarasının yanı sıra farklı TREPAŞ telefon numaralarından da yararlanabilirsiniz. Örneğin, 0282 264 59 59 TREPAŞ telefon numarası da yararlanabileceğiniz farklı iletişim kanallarından biri. Firmanın merkez adresi ise şu şekilde: Vatan Mah. Barbaros Cd. No: 14/1A Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ. Yazılı iletişim kanallarını tercih ediyorsanız da [email protected] elektronik posta adresine e-mail gönderebilirsiniz. Arzu ederseniz TREPAŞ şikayet ve yorum sayfamızdaki tümüyle reel geri bildirimleri de inceleyebilirsiniz. Elektrik kesintisi, iade politikası, abonelik ücretleri gibi pek çok konuda yapılan değerlendirmeler sizin de sorularınıza yanıt oluşturabilir. Ayrıca isterseniz siz de tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşarak yorumlarınızı öne çıkarabilirsiniz.