Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Trendyolmilla Eksik Ürün Teslimatı Ve Destek Sorunu

15 Eylül 2024 17:23

Trendyolmilla'dan 3 parça ürün almıştım ancak 2 adet teslim edildi. 1 ürün gelmedi. Teslim edildikten hemen sonra destek talebi açtım ancak
Trendyol Express kaynaklı bir sorun olabileceğini, onlardan kaynaklı olmadığını, kamera kayıtlarında elbisenin pakete konulduğunu söylediler. Kargo paketinde hiçbir şekilde yırtık, bantlama gibi bir şey yoktu. Paketin açılıp kapanmış olduğunu asla düşünmüyorum. Trendyol Express'le de bağlantıya geçtim, onlar da sorunun kargodan kaynaklı olmadığını söylediler.
Bu sefer defalarca canlı destek ve müşteri hizmetlerine bağlandım, sorunu dile getirdim. Yapacakları hiçbir şey olmadığını söyleyerek konuşmayı sonlandırdılar. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ürün için hiçbir şekilde iade yapmadılar. Trendyolmilla'dan ilk kez alışveriş yapmıyorum ancak ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Damla

Bire bir aynı durumu yaşıyorum, çok mağdur ettiler. Kamera kayıtlarından bahsedip duruyorlar e benimle de paylaşın deyince yok yapamayız oluyor... Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bence hala çözülmediyse siz de hakkınızı sonuna kadar arayın. İnsanları böyle kandıramazlar.

Duygu

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldü mü acaba sorununuz? İade alabildiniz mi?

Zahide

Hayır, hiçbir şekilde dönüş alamadım. Ne para iadesi oldu ne de ürün.

12 Eylül 2024 12:11
Birce sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünlerin Eksik Teslim Alınması Ve Ücret İadesinin Yapılmaması

03 Eylül 11:23
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 10:52