Mehlika sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ekspress Kargo İade Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Trendyol Ekspress Kargo İade Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
27 Aralık 2024 13:10

Trendyol ekspress'ten beklediğim kargo evde olmadığım için ve arandığımda ulaşılamadığım için iade süreci başlatılıp tekrar satıcıya dönmüş. Kargo takibini yaparken kargo hareketlerinde iade talebiniz işleme konulmuştur yazıyordu. Trendyol ekspress kargo müşteri hizmetlerini aradığımda fiziki bir mağazaları olmadığı için teslim edilemeyen ürünün tekrar satıcıya iadesinin gerçekleştirildiğini söyledi bana. Benim haberim ve talebim olmadan nasıl iade talebi oluşturulduğunu anlayabilmiş değilim. Sistemlerinin işleyişi bu yöndeymiş ama eğer İstersem şikayet talebi oluşturabilirmişim. Sadece kuryeyi şikayet edebilirmişim onlar da uyarırmış böyle bir saçmalık olabilir mi? İnternet sitesinde sıkça sorulan sorular bölümünde bile evde yoksa ertesi gün tekrar uğranır yazıyor.
Benim paketim şu an geri dönüyor önüne geçebilmeye çalışıyorum. En azından bir depoda dursun diye bir yerlere ulaşmaya çalışıyorum, durduramazsınız İstanbul'dan Antalya'ya dönmek zorunda deniliyor. Ama ben kuryeyi şikayet edebilirmiş onlarda onu uyarırmış. Gerçekten bu kadar altı boş bir sisteme diyecek söz bulamıyorum.

Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kargo Alımı Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorun

21 Mayıs 2025 18:24
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:21
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.

03 Haziran 2025 18:56
kargom-adres-sorunu-nedeniyle-teslim-edilmedi-ve-iade-edildi-1.jpg
Rahman sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Kuryesi Ve Çözüm Merkezinden Memnuniyetsizlik

24 Mayıs 2025 14:19

06 Ağustos 2024 16:29
Trendyol Express Trendyol'un Ürünümü Ulaştırmaması, İade Oluşturması Ve Personel Tavrı

Trendyol Express Kategorileri