Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 16:18

07.07.2024 tarihinde Total Energies istasyonundan arabamın deposunu doldurdum. Araba belli bir km gittikten sonra bir daha çalışmadı. Arabayı Çekici ile servise götürdüm. Serviste yapılan incelemelerde arabadaki yakıtın kötü olduğu tespit edildi. Servisteki yakıt kalite testinde yakıtın kalitesi ve performansı teste olumsuz çıktı. Servis bana arabadaki kötü yakıttan dolayı yakıtın geçtiği bütün kanalların arızalandığı ve parçaların değişim gerektiğini söyledi.#totalenergies ten aldığım kötü yakıttan dolayı Servis arabamın tamiri için 187.720 TL masrafı olduğunu söyledi. Bende bu durumu Total genel merkezine bildirdim. 14 gündür mağdur olduğum halde #totalenergies bırakın yardımcı olmayı daha fazla mağdur ediyorlar. Total Enerji istasyonlarının vermiş olduğu kötü yakıttan dolayı hem arabam bozuldu hem de mağduriyet yaşadım. 14 gündür işi gücü bırakıp müşteri memnuniyetin sıfır olduğu #totalenergies ile uğraşıyorum. İsrail’e destek olan petrol şirketlerini boykot etmek için tercih ettiğimiz Total Enerji istasyonları yakıtı ve müşteri hizmetleri ile kaliteli bir istasyon olmadığını kanıtlamıştır.
Kamuoyunun takdirine bırakıyorum….

22 Temmuz 2024 09:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

23 Temmuz 2024 01:47

İşi uzatma dışında herhangi bir şey yapmıyorlar ve zamana yayarak vazgeçmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti sıfır. Oradan yakıt almayı hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

25 Temmuz 2024 13:00

Servis danışmanı Yetkili servise ara ara yakıt kaynaklı araç bozulması durumlarının olduğunu diğer akaryakıt firmalarının en geç 1 hafta içinde olayı kabul edip aracı onardıklarını söylediler. Son 2 yakıtı Totalden aldığım halde 18 gündür aracım serviste Totalin işi uzatması ve olaya sahip çokmaması yüzünden beklemektedir. Servisin araç içindeki yakıtın kalitesinin olumsuz çıktığı, yakıtın ve yakıt performansının kötü olduğunu bundan dolayı araçta hasar oluştuğunu söylediler. Biz de Total Energies 15 günden fazla bildirdiğimiz halde hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Ve Mağduriyetimiz devam ediyor. Hiç kimseye Total Enerji istasyonlarından yakıt almayı tavsiye etmiyorum. Bugün benim başıma gelen mağduriyet yarın sizinde başınıza gelebilir.

30 Temmuz 2024 14:12

Total Genel merkezinden beni arayarak hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını, Hasarın karşılanmayacağını söylediler. Hiç kimseye ama hiç kimseye bir daha Totalden yakıt almayı tavsiye etmiyorum. Türkiye'nin kurumsallaşmamış ve kötü yakıt veren firması. Benim başıma gelen başkasının da başına gelmesin diye Total istasyonlarından uzak durun. Konuyu yargıya taşıyacağım.

Hüseyin
Hüseyin

Merhabalar mehmet bey biz de aynı sorunu yaşıyoruz bilgi alışverişi için sakıncası yoksa iletişime geçebilir miyiz?

Merhabalar hüseyin bey tabii ki iletişime geçelim. Güç birliği yapalım en azından millet bunları öğrensin

11 Mart 2024 10:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Total İstasyonundan Alınan Yakıt Aracımda 8.000 TL Zarara Ve Arıza Yaşattı

21 Ekim 2025 13:26