25 Mayıs 2024 17:41

Telefon değişikliği yaptıktan sonra, uzun bir süre sonra telefonumu kurdum, geri yedeklemeyi indirdim ve SIM kartımı değiştirmeden aynı kartı taktım. Ancak Tosla'ya giriş yapmak istediğimde, giremiyorum ve yapılan SIM kartı değişikliğinden dolayı hesabınız bloke edilmiştir diyor. Lütfen bu sorunu çözerseniz sevinirim.

11 Haziran 2024 21:58

Yeni telefonumu aldıktan sonra sim kartımı değiştirmedim ama tosla hesabıma girdiğimde sim kart değişikliği ile oluşan hatadan dolayı hesabınız bloke edilmiştir diyor ATM'den yapmaya çalıştığımda ise sim kart blokeniz yoktur diyor bu sorunu çözerseniz sevinirim

11 Haziran 2024 16:29

30 Mayıs 2024 20:56

Tosla hesabıma telefon değiştirdikten sonra giremiyordum buraya yazdım ATM'den halledebileceğimi söylendi ama ATM 'den yapamıyorum sim kart blokeniz yoktur diyor aramayada vakit bulamıyorum tosla hesabımı açarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

27 Mayıs 2024 01:25

İşte bu da fotoğrafı

27 Mayıs 2024 01:26

Fotoğrafı

27 Mayıs 2024 12:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Mayıs 2024 22:10

ATM den yapmaya çalıştım sim kart blokeniz yoktur diyor ilgilenirseniz sevinirim

Sudenaz sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2024 23:23

Sim Kart Blokesi Nedeniyle Hesabıma Erişemiyorum

18 Temmuz 21:54
Sim Kart Blokesi Nedeniyle Hesabıma Erişemiyorum
Polat sonuçtan hiç memnun değil

Sim Kart Blokesi Yüzünden Tosla Hesabıma Erişemiyorum

Polat