Togg Yeni Arabada Bitmeyen Sorunlar

Togg Yeni Arabada Bitmeyen Sorunlar
29 Kasım 2024 02:42

Togg aracımın ön camı, üst kameraların ve sensörlerin olduğu bölgeden aşağı doğru kendiliğinden çatladı. Cama herhangi bir taş çarpması veya darbe söz konusu değil. Durumun dış etken kaynaklı olmadığı açıkça belli, araçtan kaynaklı olduğu belirgin. Görsel eklenmiştir.

Öncelikle araç dikiz aynası bölümünden trim sesi geliyordu ve cam sonrasında çatladı. Farklı problemler de var. Araç şu an serviste. Aracı alalı 10 gün oldu ve 3 adet araç aldık, 1 tanesi aşırı problemli. Alım yaparken konfigürasyon edilmiş olmasın diye ısrarla söyledik, yeni üretim olsun dedim fakat 8. Ay üretim araç verdiler.

10 gün içinde cam çatladı, servis randevusu için 2 haftaya yakın bekledim. Aracın değişimini talep ettim, genel müdürlükle görüşün diyorlar fakat ne bir iletişim var ne de servis yardımcı oluyor. Aşırı mağdur edildik.

Araçta ilave problemler: joistik aynaları yukarı kaldırmıyor, torpido yamuk, bir tarafı kapanmıyor, bir tarafı aşırı kapanıyor. Şarj problemi, aşırı tüketim, enerji tüketim problemi vs. Ve bu problemler 3 araçtan 1'inde var.

profile profile

Hamdi
Hamdi

Aşırı tüketime araç rodajda geçer falan demezler umarım :d Elektrikli araçta rodaj söz konusu değil.

Oğuz
Oğuz

Togg

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
26 Eylül 2024 23:29
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X Ön Camı Kendiliğinden Çatladı Garanti Dışı Bırakıldım Mağduriyetim Çözülmüyor

Ömer
30 Ekim 2025 16:17