Togg T10X Model Araçta Şarj Sorunu Ve Yol Yardım Hizmeti Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 11:34

Togg aracımı şarja taktım, şarjdan almak için gittiğimde araç hiçbir şekilde açılmadı. Dtc sıfırladım, restart attım ama yine de açılmadı. Yol yardımı aradım, bana 15-20 dakika içinde sizi arayacaklar denildi. Arandım.

Ben Kağıthane'deyim, en yakın servis İstanbul Havalimanı'nda denildi ve sıra sizde, oradan size gelinecek denildi. Saat 15:30'da ilk bildirimi yaptım, yol yardım ekibi 16:00'da yönlendirme yapıldı bilgisi verdi fakat saat 20:30 olmasına rağmen hâlâ daha gelen giden olmadı. Togg müşteri servisini aradığımda teknik servis birimine bilgi verildi. Aranacaksınız denilmesine rağmen saatlerce aranıp bilgi verilmedi.

Tekrar tekrar ben arayıp bilgi istediğimde ise sadece geçiştirici şekilde cümleler duymaktan başka bir işe yaramadı. 3 aylık aracın benimle alakası olmamasına rağmen aküsünün bitmesi. Yol yardımı defalarca aramama rağmen sürekli doğru söylemeyerek beni tam 5 saat beklettiler.

Bu hizmeti verenin Boshcar olduğunu öğrendim. Boshcar'ın da ne kadar disiplinsiz çalıştığını ayrıca öğrenmiş oldum. Togg'a da ayrıca teessüf ediyor ve şikayet ediyorum. Yoksa kimsenin bu yanlışları düzeltme gibi bir gayretinin olabileceğine inancımı bugün tekrar yitirmiş oldum. Artık şikayet ediyorum.

Togg Servis Şikayeti Klima Arızası

Derya
03 Ağustos 2024 13:58
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Arızası, Çözümsüzlük

Servet
10 Aralık 2023 00:41

Togg T10X Aracımda Süreç Uzaması, Yanlış Bilgilendirme Ve Eksik Onarım Nedeni

Yahya
16 Ağustos 21:49

Mahmut
08 Eylül 2024 16:06
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X: Uzayan Servis Süreleri, İletişim Eksikliği Ve Çözülemeyen Arızalar!

Emrah
12 Eylül 09:14