Emre sonuçtan memnun

Togg Arıza Verdi, Yolda Kaldık

Emre
22 Temmuz 2023 00:27

Bugün Togg aracımı Isparta'dan yola çıkarak Antalya teslimat bölgesinden teslim aldım, araç 15-20 km gitmeden tüm sensörler arıza verdi ve araç kendini korumaya aldı. Yolun ortasında kala kaldık. Akşam 20:00'dan 23:00'e kadar gerek yolun ortasında gerekse araç servise çekilerek sorunu çözmeye çalıştılar fakat aracın sorunu çözülmedi. Bizi otogara bırakabileceklerini ilettiler. Tekrar teslim almaya gelecekmişiz.

Lafım bizim için uğraşan arkadaşımıza değil ilgilendi sağ olsun çözmeye çalıştı olmadı. Velhasıl şu an otobüsten yazıyorum boştan yere yol masrafı ettiğimize mi yanalım? İşimizi gücümüzü bırakıp o kadar yolu gelip tekrar döndüğümüze mi yanalım? Ya da tekrardan gelmek zorunda olduğumuza mı yanalım? Şimdi biz tekrardan o kadar masraf edip işimizi gücümüzü bırakıp gelecekmişiz Isparta'ya teslimat olmuyormuş.

Bu yaşanan olaydan sonra bu masrafların karşılanıp aracımın Isparta'ya teslim olması gerekirdi. Profesyonellikten çok uzak. Biz bu şekilde mi tüm dünyaya bu aracı satacağız? Ayrı bir mağduriyetim de mayıs-haziran ayları içerisinde teslimat tarihi belirledikleri için düğünden kalma altınlarımızı mayıs ayı içerisinde gelen maillere göre bozdurduk. Sonra teslimatı temmuza ertelediler.

Seçimden sonra her şeyin artacağını biliyoruz o zaman bozdururdum yatırımlarımız enflasyona karşı eridi gitti zaten Togg care iletişim merkeziyle iletişim kurmak dumanla haberleşmekten daha kolaydır eminim. Temmuz teslimatı olduğu için fiyat sabitleme garantisi verdiler. Tamam kabul olması gereken buydu zaten. Değişen KDV oranlarından tahmini 20-25 bin lira kadar KDV farkı istediler.

Bunu neden ödemek zorundayım? Bana verilen taahhütte teslim almış olsaydım bu KDV farkını ödemeyecektim bunu herkes sorgular. Velhasıl kendi hatalarını vatandaşa mal eden kurumsallıktan uzak bir firmayla karşı karşıya kaldık. Bu şekilde çok bir yere gidemeyeceğinden eminim.

profile profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Togg İle Bitmeyen Sorunlar: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı!

25 Aralık 2024 15:57
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Togg Batarya Problemi Ve Akü Problemleri

Enes
26 Ağustos 2024 21:02
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Togg Anahtarı, Bayat Ve Zayıf Pil Sorunu

Faruk
09 Mayıs 2024 16:37
Togg Anahtarı, Bayat Ve Zayıf Pil Sorunu
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
02 Mart 2025 01:35
Togg Araç Deneyimimde Hayal Kırıklığı Ve Sürekli Arızalar
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Arızası, Çözümsüzlük

Servet