Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Togg Anahtarı, Bayat Ve Zayıf Pil Sorunu

Togg Anahtarı, Bayat Ve Zayıf Pil Sorunu
Faruk
09 Mayıs 2024 16:37

Togg aracı İzmir'den teslim aldım 3 günde 3 kere arıza uyarısı verdi arayıp problemi anlattım, ilgili 5 dakikalık bir tarif ile bu 3 arıza işini aştık. Ancak arızanın nedenini öğrenemedim. Son görüşmede aracın anahtarı bazen çalışıyor bazen de çalışmıyor dedim "onu servise bildireceksiniz" dediler. Yine aracı kilitlemedim, arka bagajı açamadım. Acaba 4 gün önce, sıfır km olarak satin aldığım bu aracın kontak anahtarı pili mi bitti diye internetten Youtube.com de araştırdım, pil değişimi videosunu vatandaşlar paylaşmış, "Togg care" nin haberi yok.

Sonuç pili çıkardım yeni bir pil taktım ve arıza bitti.
Milli otomobilin bu küçücük bir problemi ile kullanıcısına ne büyük külfetler ve zorluklar çıkarabileceğini bilemeyen bir otomobil üretici kuruluş basarili olamaz. Togg'un benden bir özür dilemelerini beklerim.

profile profile profile

Barış
Barış

18Eylül 2024 tarihinde aynı hatayı aldım sorunu ve aldığım hataları detaylı olarak anlattım teknik personelin arayacağı belirtildi ve 5 dakika içinde teknik personel aradı kumanda pilinin değişmesi gerektiğini belirtti sorun çözüldü teşekkürler Togg verilen parayı sonuna kadar hak ediyor bu paralara 64 kwh lik bataryası olan ve gerek donanım gerek sahip olduğu diğer Konfor ekipmanları bulunan bir aracı çok nadir bulabileceğimi önceki aracımın da elektrikli ve sıfır almam hasebiyle çok iyi biliyorum, biraz sabır

Murad
Murad

Aynı sorun anahtar yok hatası alıyorum

Yerli Otomobil Togg İle Bitmeyen Sorunlar

Oguz
08 Şubat 2025 00:53
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Togg Batarya Problemi Ve Akü Problemleri

Enes