Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımın Bitmeyen Sorunları

Tolga
21 Ağustos 2024 15:29

Togg aracımı aldığım günden beri bitmeyen arızaları artık beni tamamen aldığıma pişman etti. Aracı aldığımdan beri başıma gelen başlıca sorunlar: batarya başlatma arızası, ses sisteminden ses alamama arızası, ekranların kapanması sorunu, aracın bekleme moduna düşmesi sorunu, sinyal verdiğimde sileceklerin çalışması sorunu, direksiyondan gıcırtı gelmesi, lastik basınç sensörü arızası, emekleme modu arızası vs. Saymakta zorlandığım sorunlar var.

İkamet ettiğim konuma en yakın servis 300 km ve her seferinde gidip sorunların sadece bir tanesinin çözülmesinden bıkmış durumdayım. Hayatımın önemli bir zamanını bu aracın sorunlarıyla uğraşmakla geçiriyorum. Aracımı 01.08.2024'de çekici vasıtasıyla servise gönderip 08.08.2024'de, yaklaşık bir hafta sonra aldığımda, batarya başlatma sorununun çözüldüğü ama arkasından servisten çıktıktan hemen sonra aracın sinyal verildiğinde silecek çalıştırma probleminin çıktığını gördüm.

Şu an tekrardan servise gelmek zorunda kaldım. Aracı teslim aldığımdan beri en az 10 kere servise gitmek durumunda kaldım. Bu konudan bıkmış durumdayım. Umarım yetkililer artık bir çözüm bulur bu sorunlara.

profile profile profile
23 Ağustos 2024 09:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ahmet
Ahmet

Toog sayfalarında bu şikayetlerinizi paylaşınız mi insanlar görsün, herkes de inanılmaz bir araç harika bir araç algısı var, insanların bu siteden haberi yok, arizadan haberi olanlar ise yok her araçta sorun olur Mercedes de bile sorun var gibi saçmalıyorlar, evet Mercedes de hatalar çıkıyor ama kısaca mersedesin hatasını ve geri çağırma nedenini söyleyeyim, sesli asistanın sesi değiştirilemiyor ve se cızırtı yapıyor Muş, Togg da araç yürümüyor ve insanlar olur öyle şeyler bir şey olmaz deyip saçmalıyorlar

Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Mucahit
23 Eylül 2024 21:25

Togg Batarya Arızası Ve Servis Sıkıntısı

Fatih
02 Ocak 2024 19:12
Murat sonucu yetersiz buldu

Togg Aracımın Sürekli Enerji Sistemi Arızası Ve Servis Problemleri!

Murat
01 Eylül 2024 07:10