Murat sonucu yetersiz buldu

Togg Aracımın Sürekli Enerji Sistemi Arızası Ve Servis Problemleri!

Murat
01 Eylül 2024 07:10

Sevgili Togg yetkilileri, aracımı alalı 10 ay oldu. Araçta 4 seferdir enerji sistemi arızası yaşıyorum. Bu 10 ayın 1,5 ayı araç servisten çıkmadı. 12 Ağustos'ta aracımı son kez verdim, hâlâ daha çıkmadı. Üstelik 3-4 gün önce 'Aracınız hazır, gelip alabilirsiniz' diye mesaj attılar. 40 km yol gittim, maalesef yanlış mesaj atmışız, aracınız henüz hazır değil deyip yine boş gönderdiler. Bize neden bozuk araçları satıyorsunuz? Yazık değil mi, yerli duygularımız ile hareket ederek aldığımız bu araçtan bir türlü istifade edemeyen bizlere? Serviste ne telefonları açıyorlar ne de bilgi veriyorlar. En kötü ihtimalle 25 dakika telefon çalıyor, yine de açan yok. Her seferinde 'Aracınıza yazılım güncelledik' diyerek verdiler ama nafile. Ne zaman şarja taksam aynı hata. Size asıl sormak istediğim, kaç defa araç aynı hatayı yapar ise sıfır araçla değiştirmek için mahkemeye başvurma hakkım mevcut? Galeride çalışan bir arkadaşım 1 yıl içerisinde 3 defa dedi. Ben 4 defa bıraktım. Aracım şu an Atatürk Havalimanı'ndaki serviste. Plakası 34 *** 243.

profile profile
02 Eylül 2024 15:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ufuk

Murat bey. Maalesef benim aracımda 6 aylık ve 1500 km olmasına rağmen en az 10 kez enerji sistemi arızası verdi. 5 kez servise gitti. Araca bindiğimize dtc yapmadan çalışmıyor. Ben en az 20 kez dtc sıfırlama uaptim. Bir o kadarda müşteri hizmetleri ile yaptık. Son zamanda araç kapanmamaya başladı. Sıfırlamada yapmıyor. İnsan aldığı arabaya binip gidemiyor. Acil bir durum olsa ne yapacağız. Dtc yap olmadı servisi ara. Telefon çekmeyen bir yerde olsa yandık. Yolda kalırız Korkusundan hiçbir yere gidemiyoruz. Allah'tan 2. Aracınız var son kez servise verdim düzelmezse aynı ve çözülemeyen arıza sebebi ile hukuksal yolla değişim talep edeceğim.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Yetersizliği

Yasin
22 Ağustos 2024 11:57

Emir
08 Ekim 2024 14:16
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Temmuz 2024 10:44
"Togg'da görevli arkadaşlar ilgi ve alakalarını artırarak. Togg'a yakışır bir şekilde destek verdiler ve aracı 12 Temmuz Cuma teslim ettiler. Teşekkür ederim."