Togg Ac Şarj Sorunu!

26 Mayıs 2024 00:28

Aracımı 30.04.24 tarihinde ac şarjı yapmıyor diye servise getirdim.
15.05.24 tarihinde sıkıntı giderildi diye teslim ettiniz. Şarj denemesi yapınca sıkıntının gitmediğini gördüm 23.05.24 tarihinde aracı servise aldınız ve 24.05.24 tarihinde parça değişiminden sonra yazılım atılmamış yazılım attık deyip geri teslim ettiniz.
Bugün 25.05.24 ve araç Ac şarja taktığımda enerji sistemi hatası verip yine şarjı kesti. Aracı 2023 kasım ayında teslim aldım yaklaşık 2 aydır sıkıntı yaşıyorum. Bu konuda hiçbir servis fişi ya da bir evrak verilmedi. Aracımın değiştirilmesini talep ediyorum. Bu şekilde sürekli mağduriyet yaşıyorum. Hem zaman harcıyorum sürekli Büyükçekmece'den Zeytinburnu'na git gel bunlarla uğraşmak istemiyorum buna rağmen sorun ısrarla çözülmüyor. Araç fabrikaya bile gitmesine rağmen bu kadar küçük bir sorunun çözülememesi gerçekten şaşırtıcı. Acilen bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

profile profile profile

Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımda Sürekli Enerji Hatası ve Servis Sorunları

Selcuk
18 Şubat 2025 18:25

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45

Togg Araç Şarj Sorunu Ve İlgisiz Servis Deneyimi!

Bilal
18 Şubat 2025 10:11

Agah
29 Ocak 2025 18:04
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Temmuz 2024 10:44
"Togg'da görevli arkadaşlar ilgi ve alakalarını artırarak. Togg'a yakışır bir şekilde destek verdiler ve aracı 12 Temmuz Cuma teslim ettiler. Teşekkür ederim."