Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45

Aracı yaklaşık 2-3 ay önce sıfır aldım fakat problemler başımdan eksik olmuyor. Önce araçta sağa çekme ve titreme problemiyle karşılaştım. Aracı fabrikaya servise götürdüm, servis ile oturduğum yer arası 80 km. Aracın kalması gerektiği söylendi ve 2 gün kaldıktan sonra rot balans yapıldığı, aracın düzeltildiği tarafıma iletildi. Aracı almaya gittim fakat sorun tekrarlamaya başladı.

Tekrar fabrikaya götürdüm, 1 hafta araç serviste kaldı. Aracın salıncağının değiştiği söylendi. O problem iki kez gidip gelmemin sonucunda haftalar sonra çözüldü fakat servisten çıkan arabamda dönerken ABS lambası ve otomatik park arızası yanmaya başladı. Bu araçta artık bu tarz lambaları önemsemiyorsunuz bir süre sonra. Şimdi de aracım şarj almıyor. Enerji sistemi arızası veriyor. Aradığımda yol yardım ekibi yönlendirdiler.

Gelen arkadaş burada çözülemeyeceğini ve aracı servise çekeceklerini söyledi. Araç servise çekildi. Aslında araçtan memnunum fakat bu tarz problemler bende büyük bir güvensizlik durumu oluşturuyor. Örneğin, uzak mesafe bir yere gitmeye bu araç ile cesaret edemiyorum. Yazılımla alakalı çok büyük eksiklikleri var, ekipler ilgilenmeye çalışıyor fakat bazı durumlarda yetersiz kalıyorlar. Yaşadığım problemler bu şekilde.

profile profile
02 Ağustos 2024 14:52 (Şikayetten 2 ay sonra)

Gökhan

Sağa çekme problemi tüm hızlarda mı oluyordu? Tamamen çözüldü mü?

Togg Aracının Muhatabı Yok Sorunlar Bitmek Bilmiyor

Samet
30 Ağustos 2024 20:03
Togg Aracının Muhatabı Yok Sorunlar Bitmek Bilmiyor

Togg'da Güvenlik Ve Güvenilirlik Sorunları: Sürüşte Beklenmedik Kapanmalar!

Aysu
03 Mart 16:49
Alpcan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Enerji Sistemi Arızası Ve Şarj Kesmesi

Alpcan