Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Temmuz 2024 10:44
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Togg'da görevli arkadaşlar ilgi ve alakalarını artırarak. Togg'a yakışır bir şekilde destek verdiler ve aracı 12 Temmuz Cuma teslim ettiler. Teşekkür ederim.”

34 ** 236 plakalı Togg t10x aracın kullanıcısıyız. Araç ac şarj almamaya başladı. Güncelleme gerekli dediler. Servise gittik, araç güncellendi ancak şarj sorununu ısrarla söylememize rağmen kontrol etmediler. Düzelmiştir dediler. Geldik eve aynı sorun devam ediyor. Düzelmemiş. Üstüne bir de güncellemeden sonra enerji sistemi hatası diye yeni bir sorun başladı.

Truemore üzerinden kayıt oluşturduk kontrol ettiler, düzeltemediler servise gitmesi gerekli dediler. Tek servis Atatürk Havalimanı'nda biz Erenköy'deyiz. 9-6 mesaimiz var. Aracı sürekli servise götürerek hem enerjimizi hem de değerli vaktimizi harcamak zorunda kalıyoruz. Servise ilk götürüldüğünde neden çözülmedi? Mecbur tekrar servise götürdük.

Çok yoğun dediler. 3 gün sonra aracınıza bakılır ondan 3 gün sonrada arıza giderilir dediler. Araya hafta sonu da girince 7-8 gün gibi bir süre oluyor. Bu kadar uzun servis süresi nedir? Bu kadar uzun servis süresi veren başka bir marka var mı? Hadi bu kadar uzun sürüyor yedek araç neden temin edilmiyor?

İşe gidip geldiğimiz araba bu her gün ihtiyacımız var. Neden kullanıcılar mağdur ediliyor. Göz bebeğimiz Togg markasına yakışan bir hizmet kalitesi mi bu? Aracı 08.07.2024 tarihinde servise teslim ettik. Aracı en geç 10.07.2024'te arızası giderilmiş olarak teslim almayı talep ediyoruz. İlginiz ricasıyla.

profile profile
11 Temmuz 2024 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ramazan
16 Temmuz 2024 09:09

Ali
17 Temmuz 2024 17:30
Murat sonucu yetersiz buldu

Togg Aracımın Sürekli Enerji Sistemi Arızası Ve Servis Problemleri!

Murat
01 Eylül 2024 07:10

Emir
08 Ekim 2024 14:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X 12V Akü Sorunu ve Yetersiz Satış Sonrası Hizmet

Ahmet
08 Temmuz 01:44
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Togg Batarya Değişimi Ve İkame Araç Sorunu

Murat