14 Mart 2024 17:1411.118

Arabada tru. Id ile giriş yapamıyorum. Şifremi kabul etmiyor. Kendi profilim açılmıyor ve misafir profilini kullanmak zorunda kalıyorum. 1 haftadır kullanıyorum ama son 3-4 gündür aynı şifreyi yazmama rağmen kabul etmiyor. Trumore u aradım talep oluşturmam istendi. Oluşturdum ve hala geri dönülmedi. Kaç gündür arabanın sistemini doğru düzgün kullanamıyorum.

Yorumlar(8)

19 Haziran 17:07

Sorunu nasıl çözeceğiz?

22 Ocak 23:30

Aynı sorun bende de var nasıl bu sorunu çözüme ulaştınız.

Eki aç
28 Kasım 2025 20:59

Merhabalar bende aracımı yeni aldım aynı sorun bende de var sorunu nasıl çözüme kavuşturdunuz bilgi verir misiniz.

8 Aralık 2024 13:48

Merhaba aracı yeni aldım eşim açabildi ama ben kullanıcı mi açamadım telefonda açılıyor ama araçta açılmıyor ne yaptınız çözüm olarak

5 Kasım 2024 06:49

Merhaba sorununuz çözüldü mü? Bende de aynı sorun var. Hotmail hesabi kullandığımız için olabilir diye düşünüyorum. Sizinkide hotmail hesabımı?

13 Temmuz 2024 14:33

İyi günler sorununuz çözüldü mü acaba Bizde de aynı sorun oldu eşimin ve benim mail adresimi şifremi kabul etmiyor hata veriyor

Togg Trumore Tru. Id Hesabıma Ulaşamıyorum.

22 Haziran 2024 20:393.063

Merhaba arkadaşın şikayetinin aynısı bende de şu an mevcut kaç gündür yapamıyorum bu kadar zor ve basit bir firma olamaz...

2 Destek1 Yorum

Trumore Başvurularında Cevapsız Kalan Sorunlar

17 Mart 2025 20:121.915

Trumore üzerinden yaptığım başvuruların hiçbirine yanıt gelmedi. Uygulama üzerinden aracımı kaydedemiyorum. Gerekli belg...