Semih sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2023 15:49

Dün geceden beri internet sitesine girilmiyor. Maçlar, paketi satın alınmasına rağmen "izlenememektedir" diyor. Ne Akıllı TV'de ne de internet sitesi üzerinden bir iletişim bilgisi yok. Sorun ne zaman çözülecek bilgilendirme de yapılmıyor. Mağdur ediliyoruz.

02 Eylül 2023 13:47

1 hafta geçmesine rağmen hala sorun devam ediyor. Satın aldığım paketleri izleyemiyor, sorunumu çözmek için hiçbir iletişim kanalı bulamıyorum. Yapay zeka chat yönlendirmesi ile oyalamak dışında bir çözümü yok TOD/Digiturk firmasının. Satın aldığımız paketleri iptal de edemiyoruz. Bu çağ dışı uygulamanın bir an önce çözülmesini diliyorum.

18 Ocak 2024 17:51
TOD Tv Tod "404 Üzgünüz, Aradığın Sayfayı Bulamadık" Hatası

5 ay geçmesine rağmen hala sorun devam ediyor. Sorunumu çözmek için hiçbir iletişim kanalı bulamıyorum. Hala yapay zeka chat yönlendirmesi dışında bir müşteri temsilcisiyle görüşme yapamıyorsunuz. Bir müşterinin bu kadar mağdur edilmesi akıl dışı bir durum.

Aktif Aboneliğe Rağmen Oturum Sonlandırıldı Hatası İle Giriş Yapamıyorum

31 Ocak 21:33

Tod Yayın Hatası Nedeniyle Maçı İzleyemediğim İçin Ücret İadesi Talebi

Uğur
18 Mart 15:35
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Maç Saatlerinde Yayının Donması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

Volkan
01 Mart 19:20
Yoğun Maç Saatlerinde Yayının Donması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması
yogun-mac-saatlerinde-yayinin-donmasi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamamasi-1.jpg

Sa-64000130 Hatası Nedeniyle Yayına Erişememe Ve Müşteri Desteğine Ulaşılamama

Ahmet
17 Mart 21:39
sa-64000130-hatasi-nedeniyle-yayina-erisememe-ve-musteri-destegine-ulasilamama-2.jpg
sa-64000130-hatasi-nedeniyle-yayina-erisememe-ve-musteri-destegine-ulasilamama-1.jpg
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Ne Smart TV’den Ne De Android Telefon Üzerinden Sisteme Giriş Yapamıyorum

Erdem
18 Mart 14:33