Burcu sonuçtan hiç memnun değil

THY Overbooking Tazminat Parasını Vermiyor

01 Eylül 2023 18:11

5 Ağustos 2023 tarihinde tk2414 numaralı İstanbul - Antalya uçuşuna overbook olduğum gerekçesiyle alınmadım. Bana bu olay nedeniyle 100 euro tazminat hakkım olduğu söylendi ama o anda kasada nakit olmadığı gerekçesiyle tazminatımı alamadım. İnternetten geri bildirim yapmam gerektiği söylendi, sonrasında bana tazminatımın verilebileceği söylendi. Aynı gün geri bildirimde bulunmama rağmen hala bana ödeme yapılmadı. Defalarca aramama rağmen talebi gerekli mercilere ilettikleri, bana geri dönüş yapılacağı söylendi ama ne arayan ne de paramı yatıran var. THY' nin bu denli lakayıt bir kurum olduğunu bilmiyordum. İnsanları oynatıp bir de üstüne tazminat haklarını vermemeleri çok ayıp. Hakkımı aramaya devam edeceğim ama THY ile uçuşa bir daha asla!

24 Eylül 2023 16:29

Türk havayolları overbooking sonrası tazminat hakkımı ödemiyor! Tüm istedikleri belgeleri eksiksiz yollamama rağmen habire aynı şekilde döküman eksik maili gönderip insanları oyalıyor. Koskoca kurumsal bir firmanın bu şekilde insanları mağdur etmesine inanamıyorum. Acil dönüş bekliyorum

24 Eylül 2023 16:06

12 Eylül 2023 14:32

Email ile benimle iletişime geçtiler ve bazı evraklar talep ettiler. Aynı gün istenen tüm evrakları göndermeme rağmen hala tazminat hakkım yatırılmadı. Olayın üzerinden 1,5 ay geçti ve hala benim mağduriyetim devam ediyor

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Uçuşta Koltuk Ve Bagaj Krizi, Personel İlgisizliğiyle Mağduriyet Yaşadım

Recep
31 Mayıs 2025 15:29
Uçuşta Koltuk Ve Bagaj Krizi, Personel İlgisizliğiyle Mağduriyet Yaşadım
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
19 Mayıs 2025 23:01
thyden-overbook-tazminatini-bir-yildir-alamiyorum-2.pdf
thyden-overbook-tazminatini-bir-yildir-alamiyorum-1.pdf
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Fazla Bilet Satışı Nedeniyle Uçağa Alınmadım, Mağduriyetim Giderilmedi

Alican