THY Online Check-in Yapamıyorum.

Süheyla
26 Temmuz 2024 21:31

THY iki adet bilet aldım. Aynı uçuşa ve online check-in yapamıyorum. Aynı uçuştaki iki kişiden biri yapılırken diğeri neden olmuyor. THY yolları bu kadar basit bir şey için bizi bir saattir uğraştırıyor ve asla online check-in yapamadım. Müşteri hizmetleri de halledemedi

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
27 Temmuz 2024 23:06

Gizem
17 Haziran 2025 17:47
Mustafa sonuçtan memnun

THY İnsanları Mağdur Ediyor.

20 Temmuz 2024 08:06
"Sıkıntımızı kısa sürede hallettikleri için hem firmaya hem de Murat beye teşekkür ederim. Saat 11 de bir ek sefer sundular ve artı yemek verdiler. İki uçağın bir uçağa sığmayacağı aşikarken bu ek seferin olması gerektiği belli iken keşke daha önceden organize olup bize bu durumu yaşatmasa idiler. Neyse buna da şükür. Bu düzenleme şikayet var ın etkisi ile mi oldu ‘ buradan hiç dönüş olmadı çünkü veya aranmadım’ ya da firma yetkilileri kendileri mi hallettiler nasıl olduysa oldu memnun olduk. Bağcıyı dövmek yerine üzümü yedik. Şikayet var a da teşekkür ediyorum. Hayırlı günler…"
THY İnsanları Mağdur Ediyor.

Şeyma
02 Eylül 2023 23:38
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları'nın Online Check-in Engeli ve Bilet Satış Politikası Mağduriyeti

Yasemin
05 Ekim 2024 09:35