Sibel
03 Ocak 2024 12:05

29 Aralık 2023 tarihinde Kappa Tur aracılığı ile 09.15 uçağı İstanbul'dan Roma'ya 3 günlük tatile gittik. Roma da valizimi aldığımda 2 tekerleğinin kırık olduğunu üst kısmınında içine göçmüş olduğunu gördüm. İnternetim çekmediği için tur rehberini arayamadım ve otobüsün olduğu alana gittim. Tur rehberi dönünce de durumla ilgilenebileceğimi otobüste 50 kişinin beklediğini ifade etti ve otobüse binme durumunda kaldım. Fakat bavul kullanılamaz haldeydi ve tatilimin son günü ne yazık ki turdan ayrılarak valiz satın almaya gittim ve tüm günüm valiz aramakla geçti 3 günlük tatilimin 1 günü heba oldu. Nihayetinde 60 euro'ya valiz buldum ve aldım. Ellerim zaten doluyken bir de o kırık valizi Roma dan Türkiye'ye getirmek zorunda kaldım. Bagaj kontrolde economy biletine sahip olduğum için 2 valiz hakkım olmadığından benden 60 euro istendi neyse tur rehberi bir şekilde durumu halletti ve yeni valizim ile beraber kırık valizide banta verdim. 1 Ocak 2024 İstanbul'a dönüş yaptığımda valizlerimi almaya gittim ilk olarak kırık valizim geldi ve 1 tekerleği daha kırılmıştı diğerini yarım saat bekledim. Gelmeyeceğini fark ettiğimde bagaj hasar bölümüne gittim. Yeni aldığım Bavulum uçaktan inmemiş ve nerede olduğunu bilmiyorlardı. Tutanak tutturularak eve yollandım fakat bavulumda ilaçlarım, değerli eşyalarım, gözlüğüm, saç düzleştiricim, ütüm bir sürü pahalı eşyam vardı. Önce valizimi kırmaları yetmiyormuş gibi sonrada yeni aldığım valizimi de kaybettiler. Üstelik bulunur bulunmaz bana haber verin dememe rağmen ben arayarak bulunduğunu öğrendim. 2 Ocak günü evime teslim edileceği söylendi ve teslim edilmedi. 3 ocakta teslim edilecekmiş hala beklemedeyim ve içinde herhangi bir hasar ya da kayıp olup olmadığından şüpheliyim. Türk hava yollarının en azından Roma dan 60 euro ya yeni aldığım ve dönüşte
kaybettikleri valizimin tutarını ödemelerini talep ediyorum. Fatura bilgilerim ve görseller ektedir.

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
08 Haziran 2024 13:01
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
Turk Hava Yolları Kirik Valiz Mağduriyeti
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
22 Ağustos 2023 15:51
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
23 Ekim 2024 13:41

THY Valizim Kayboldu Turum Yarıda Kaldı Masraf Yaptım

Özgür
11 Temmuz 15:37
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Güneş
03 Temmuz 2024 22:48