Temu Alışverişinde Beklenmedik Sorunlar

Temu Alışverişinde Beklenmedik Sorunlar
Özge
06 Ekim 2024 03:44

İlk defa Temu uygulamasını indirip sipariş vermek istedim ve işkence çektim. 10 dakika önce sipariş verdim ve hayal kırıklığına uğradım. 1500 kupon kazandınız, 2 ürün ekleyin deyip süre verdiler. 9 dakika gibi hızlıca seçip keyifli daha çok alışveriş yapacaktım. 750 TL sepete ekleyip 210 TL indirim vs. gibi şeyler çıktı ve şok oldum. Herkese Temu kullanmaması gerektiğini anlatacağım.

profile profile profile

Hacer
Hacer

Adres konısunu daha detaylı söyler misiniz rica etsem

Muhammed

Özge bütün bilgilerini girmişsin bir numaran yok neredeyse en azından kırp fotoğrafı ayrıca hemen sipariş vermene gerek yoktu belirli şartları kabul etmen gerekiyordu görmedin mi 10 dakika geçtikten sonra 30 dakika ek süre veriyor o belirli ürünler dışında ürün almıyorsun arkadaşlarım sipariş verdi geldi 3 gün içinde en fazla 1 haftayı bulur gelmesi sonuçta Türkiye'den gelmiyor

Emir
Emir

Temu uygulamasını kullanmamak değil de adresinizi herkesle paylaşmamak konusunu işleseniz daha iyi olur sizin için. Temu ya gelince evet 1500 TL kupon veriyor bu gerçek açıklama kısmında da söylüyor bir sonraki alışverişlerde kullanmak üzere 750 TL'ye 210 TL, 600 TL'ye bilmem ne kadar diye ve bir sonraki alışverişte bunları gerçekten veriyor. Siz temu değil adresinizi paylaşmama kısmında cidden dikkatli olunuz.

Temu Kuponlarıyla Yaşadığım Mağduriyet Ve Yanıltıcı İndirimler

12 Ekim 2025 05:37

TEMU Kupon Vaadiyle Yanıltma

Şeyda
13 Ekim 2024 00:26
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Kupon Yanıltmacası Ve Ürün Kısıtlamaları

Fırat