Suzan sonucu yetersiz buldu

Temu Alışveriş Sitesinde Yaşadığım Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

18 Eylül 2024 19:45

Temu denilen alışveriş sitesi gerçekten tam bir hayal kırıklığı. İkidir alışveriş yapıyorum ve ikidir aynısını yapıyorlar. İlkinde bildirim geldi. Çarkı çevirdim, 1500₺ kupon var diye kalkıp süreli zamanda ürün aldım. 10 dakika içinde alışverişi tamamlayın diyorlar. Tamamladım, ödemeyi yaptım, bakıyorum kupon yok. İletişime geçtim, verdikleri 1500₺'lik kupon her alışverişte 300₺'ye 50₺, 500₺'ye 150₺ gibi tek parça değil, parça olarak veriliyor dediler. İptal ettik ürünleri, para iadesini hala yapmadılar. Bankayla görüşüyorum, talep yok deniliyor. Temu'dan muhatap bulamıyorum karşımda. Sonra yine bu defa çarkı çevir diye bildirim geldi. Çevirdim, ücretsiz iki ürün hakkı tanımlandı, alt limitsiz ve ücretsiz. Kalkıp ürünleri seçtim, onaylayacağım sırada Çark döndü, 500 küsur iade kuponu var dediler. Neyse, bir şey olmaz dedim, yine sepete iki üç ürün ekledim. Ürünler 600₺ tutmazken 1250₺ para ödedim. Kupona bakıyorum, yine tek parça değil deniyor. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Tabii kupon bilgisi, Çark vs. De hiçbir şekilde bunlar belirtilmiyor. Ödemeyi tamamladıktan sonra, alışverişi bitirdikten sonra ekranda belirtildi. Böyle saçmalık olamaz. Şu anda 2600₺ tutarında ödeme bekliyorum. Konuyla ilgili dönüş yapan, muhatap olan yok. Bankayı arıyorum, iade sağlanmadı diyorlar.

profile profile profile
22 Eylül 2024 21:38

Para iadesi hesabıma yapıldı hiçbir dönüş sağlamadılar ama para iadesini sikayetvar a yazdıktan hemen sonra sağladılar

Neslihan
Neslihan

Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Çarktan gelen 1500₺ indirim kuponunu kullanabilmek için önce 2veya 3 parça ürün almanız ödemesini yapmanız gerekiyor bu ürünlerde indirim olmuyor ödemesini yaptıktan sonra yapacağınız alışverişte indirim kuponu geliyor. Kredi iadesi olayı da ürünlerin ödemesini yaptıktan sonra %de kaç kredi iadesi denildiyse Temu hesabına o kadar iadesi yapılıyor.

Beytullah
Beytullah

Temu güzel site aslında ben 1400₺ lik ürün aldım iade istedim teslim aldıktan sonra ürünleri bile istemediler para iadesi sağladılar ücretsiz verdikleri ürünlerin bile o anki fiyatından kredi ödemesi yaptılar o kupon muhabbeti de boş ayrı ayrı kuponlar tanımlıyorlar

Emre
11 Ekim 2024 01:43
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Kupon Kullanım Zorlukları
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Kupon Kullanım Zorlukları

Taha
21 Şubat 2025 10:48
Alışverişte İade Sorunları Ve Eksik Para İadesi
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
23 Kasım 2024 21:56