Temu Kupon Tanımlandı Dendi Yalanmış

21 Kasım 2024 19:29
profile profile profile

Cano
Cano

Maalesef uygulamanın ve orada bahsedilen kuponların nasıl kullanılacağına dair bilgileriniz eksik olduğu için bu tür sorunlar yaşıyorsunuz. Hemen Uygulamayı suçlama gibi bir yola başvurmanız da ilginç tabi. - ilgili ekranı kapattığınızda kaldığınız yerden devam etmezsiniz. Çünkü En son kullandığınız ekran size kupon tanımlanıp seçim yapmanız için sizi yönlendirdikleri ayrı bir bölüm. Müşteri hizmetlerine derdinizi anlatırsanız size o seçim yaptığınız ekrana tekrar nasıl döneceğinizi nazikçe tarif edip ve kullanmadığınız kuponlar olduğunu belirttiğinizde sizlere tekrar tanımlıyorlar merak etmeyin. - Kazanmış olduğunuz kuponların belirli kullanım şartları var. 3.300 TL olarak belirtilen kuponu kazandığınız da kuponu bundan sonra yapacağınız "ilk alışverişinizde 500 - ikinci alışverişinizde 400 - üçüncü alışverişinizde - 400 vs..." olacak şekilde bölerek veriyorlar. ***ve verilen indirim kuponunun indiriminin nasıl uygulanacağı kupon kullanım koşullarında zaten yazıyor.

Rıdvan
Rıdvan

Size katılıyorum orada kuponun nasıl dağıtıldığı yazıyor zaten

temu-kupon-tanimlandi-dendi-yalanmis-1.jpg
Musa
Musa

Siz yine ucuz yırtmışsınız:) ben çarkı dönderdim. Alışverişi tamam la diyor, tamamladım. Sanıyorum ki bedava:) tak hesabımdan 2000 TL çekildi

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Farmland'da Bir Yıldır Oynadım, Ödül Almadım

Burcu